Rootsreis India

Rootsreis India

Zoektocht naar biologische familie en informatie rond afkomst uit geboorteland

 

Hoe heet ik ? Een doodgewone vraag waar iedereen een antwoord op heeft. Toch is dit zeer dubbel als geadopteerde. Mijn afkomst is eerder een vage herinnering dan een zekerheid en de informatie die sporadisch te vinden is, zorgt voor meer vragen dan antwoorden. Ik zoek al jaren naar informatie rond mijn geboorte zoals mijn Indische naam, geboortedatum en eventueel biologische familieleden. De kans is erg klein en met de jaren die verstrijken wordt ze steeds kleiner. 

Voor COVID-19 zou ik nog eens een reis ondernemen om meer details te weten te komen, dit liep helaas anders uit want India deed zoals veel landen hun grenzen dicht tijdens de pandemie. Nu twee jaar later, staat de deur weer open en ben ik er zelf ook terug klaar voor om er tegenaan te gaan. Ik zal dus samen met een van mijn dochters naar mijn geboorteland reizen en proberen te achterhalen wie ik ben of wat mijn naam is. 

De reden voor deze crowdfunding is dus niet mijn eigenlijke reis, maar de bijkomende kosten verbonden aan de zoektocht. Dit kan gaan van een tolk of advocaat ter plaatse tot administratieve documenten of een gids vinden. Al deze zaken en zoveel meer zorgen er namelijk voor dat dit niet zomaar een reisje wordt… Het is dus een reis naar mijn roets of roetsreis. 

Alle hulp wordt enorm geapprecieerd!!!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10-04-2023 gestart
632x bekeken

Actie georganiseerd door:

Viona Van Cauter

Viona Van Cauter

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10-04-2023 gestart
632x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog