Samen maken we de operatie van Luus voor 2 nieuwe heupen mogelijk!

Samen maken we de operatie van Luus voor 2 nieuwe heupen mogelijk!
Ramona Burggraaf

Luus heeft ernstige HD met artrose, om hem pijnvrij door het leven te laten gaan is helaas een zeer kostbare operatie nodig.

 

Update;

Inmiddels heeft Luus zijn eerste heup! Mede dankzij jullie. Echt ongelofelijk wat er allemaal voor ons is gedaan, iedereen onwijs bedankt uit de grond van ons hart❤️ Het gaat super goed met hem en we zijn onwijs trots op hoe hij het doet.

Bij de controle op 14 november zag alles aan de rechterkant er gelukkig goed uit. De prothese zat nog mooi op zijn plaats en het herstel van de eerste operatie gaat dus voorspoedig.

8 januari zal zijn linkerheup worden geopereerd en wederom zal hij worden geopereerd door Björn Meij van de faculteit in Utrecht. 
 

Omdat wij inmiddels zelf ook het een en ander hebben opgespaard door het verkopen van een aantal spulletjes is de eerste heup nu betaald. Voor de 2e heup kunnen wij alle hulp nog gebruiken. Het streefbedrag voor de donatie heb ik verlaagd en hiermee zouden wij het moeten redden als alles goed verloopt.

Wie wil en kan ons steunen om de 2e operatie ook mogelijk te maken? Alvast bedankt voor al jullie support, jullie zijn allemaal fantastisch ❤️

“”

Luus is een lieve reu kruising van 4 jaar oud.

Als pup hebben wij hem geadopteerd uit Roemenië en woont hij vanaf 16 weken oud bij ons.

Wij als baasjes, hebben het verdrietige nieuws gekregen dat Luus ernstige heupdysplasie met al opgetreden artrose heeft.
Gelukkig is er een optie om Luus pijnvrij te krijgen, een operatie waarbij hij 2 nieuwe heupen zal krijgen. Hij zal hierbij 2 keer moeten worden geopereerd en 2 keer door een zwaar revalidatie traject heen gaan.

Onze lieverd de rest van zijn leven met pijn te laten lopen, want pijnmedicatie helpt helaas niet, is voor ons geen optie. Want hij is ons maatje, ons gezinslid en ons kind waar wij met heel ons hart van houden. 

Echter is opereren niet iets wat zomaar kan. De operatie zal €12.000 euro gaan kosten en hier komt alle nazorg en revalidatie therapie ook nog bij. Totaal zitten wij dan op een kostenplaatje van 15.000 euro, en dat ligt helaas niet zo voor het grijpen. Er is helaas ook geen dierenverzekering voor hem.


Help jij mee om samen de operatie voor Luus mogelijk te maken? Zodat hij weer een blije gezonde hond kan zijn, hij weer met zijn vriendjes kan spelen, want dit kan nu niet tot ons grote verdriet, en dat wij nog jaren van hem kunnen genieten.
Een kleine bijdrage zou al fantastisch zijn, alle beetjes helpen! ❤️

Wij zullen het gehele bedrag besteden aan de operatie en het revalidatie traject van Luus.

 

Bedankt alvast, namens onze lieverd Luus, en zijn baasjes Ramona en Jeroen.

 

Er is een Facebook pagina aangemaakt waarop het proces te volgen zal zijn. De pagina is te vinden onder de naam;

Het verhaal over Lucifer en zijn heupdysplasie

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14-08-2023 gestart
2455x bekeken

Actie georganiseerd door:

Ramona Burggraaf

Ramona Burggraaf

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14-08-2023 gestart
2455x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren Medisch
Misbruik melden