Samen vieren we 100 jaar Waalre!

Samen vieren we 100 jaar Waalre!

Op 1 januari 2023 bestaat de gemeente Waalre precies 100 jaar. Deze mijlpaal moet natuurlijk gevierd worden!

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Samen met jullie - de inwoners en betrokkenen van Waalre maken wij - Stichting Waalre100 - er een onvergetelijk jaar van.

Een feestelijk jaar voor de inwoners van Waalre en georganiseerd door de inwoners van Waalre. We zetten onze gemeente lokaal en regionaal positief op de kaart met unieke activiteiten, opvallende uitingen en duurzame projecten.

Vanuit Gemeente Waalre hebben wij een budget gekregen en we hebben een hoofdsponsor WeConnect vanuit waar we een drietal evenementen organiseren. We zijn nog opzoek naar aanvullende middelen zodat bewoners, verenigingen, betrokken nog meer activiteiten kunnen organiseren.

Festiviteiten Waalre100 vieren en uiten we op diverse manieren het gehele jaar door. Wij vinden het daarom belangrijk dat alle lokale organisaties hierbij betrokken worden. Wij waarderen het enorm dat onze inwoners zo betrokken zijn en willen hier samen een groot succes van willen maken.

Graag willen wij u er graag op attenderen dat Waalre een mooie gemeente is met een hoop inwoners, verenigingen en bedrijven. Indien u of uw bedrijf een financiële bijdrage zou leveren aan Waalre 100 kunt u het volgende van ons verwachten:

· Vermelding op de Facebookpagina van Gemeente Waalre

· Vermelding in de schakel

· Vermelding op de website www.waalre100.nl

· Gratis gebruik maken van het Waalre100 feestpakket

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20-04-2023 gestart
79x bekeken

Actie georganiseerd door:

Tineke Heijmans

Tineke Heijmans

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20-04-2023 gestart
79x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog