STAPROBOT VOOR EMMA

STAPROBOT VOOR EMMA

Emma is een rolstoelgebonden meisje die met de Innowalk, een staprobot, haar mobiliteit en levenskwaliteit wilt verbeteren

 

Emma’s verhaal:
Door een zuurstoftekort heeft Emma cerebrale parese, een hersenletsel, waardoor ze in een rolstoel zit. Al heel haar leven, proberen we Emma de beste ondersteuning te geven. Ze heeft naast kiné, al heel wat therapieën gevolgd om de impact van haar verkorte spieren te verkleinen en haar stappatronen te verbeteren. Ondanks alle therapieën en hulpmiddelen, stellen we vast dat dit niet voldoende is en het ineenkrimpen van haar lichaam meer en meer de standaard wordt. 

De Innowalk, een revolutionaire staprobot:
Gelukkig hebben we een oplossing gevonden die een wereld van verschil kan maken voor Emma. De Innowalk, een revolutionaire staprobot, bootst perfect stappatronen na en zorgt voor het stretchen van spieren/gewrichten. En bovendien is bewegen goed voor de bloedsomloop, spijsverbetering, botaanmaak en nog zo veel meer. Haar zelfvertrouwen groeit omdat dit apparaat haar zowel fysiek als mentaal vooruit helpt. Emma straalt telkens wanneer ze de Innowalk gebruikt! 

Elke steun, groot of klein, brengt ons dichter bij ons doel:
Helaas brengt deze prachtige oplossing ook een uitdaging met zich mee: de kosten. De Innowalk heeft een prijskaartje van €29.291 en de ziekteverzekering komt niet tussenbeide. Daarom doen we een beroep op jullie om Emma ‘een stapje’ vooruit te helpen. Zelfs een kleine bijdrage kan een grote impact hebben op haar leven.

Deze actie delen, helpt ons ook enorm.
Bedankt voor jullie hartverwarmende steun! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13-07-2023 gestart
517x bekeken

Actie georganiseerd door:

Anita Ceuppens

Anita Ceuppens

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13-07-2023 gestart
517x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden