STEUN! 39JumpStreet Rotterdam

STEUN! 39JumpStreet Rotterdam
Henk van der Wijk
Deel deze actie

Help ons door de Corona crisis heen. Steun Ons! Zodat we er straks ook weer voor jou kunnen zijn.

35 donaties
11%
€ 1416 van € 12500 ingezameld

STEUN 39JumpStreet!

Help ons door de Corona crisis heen zodat wij er straks ook weer voor jou kunnen zijn. Wij vragen jullie om hulp want de crisis raakt ondernemers hard en dat is voor ons niet anders.

Na een lange, stroperige overname die ruim 1,5 jaar heeft geduurd was 39JumpStreet een feit. Bloed, zweet en tranen heeft het gekost om uiteindelijk toch weer een leuke “Hotspot” te realiseren voor de kinderen uit Rotterdam Prinsenland en omgeving. Want trampolinespringen is gezond, leuk én voor iedereen!

Na aan alle inspecties en keuringen te hebben voldaan, de benodigde aanpassingen te hebben volbracht, moesten wij helaas de opening uitstellen vanwege de lockdown. Wij kunnen dus geen enkele omzet generen om zelfs maar de kosten te dekken.

De overheid heeft schitterende steunpakketten in het leven geroepen die absoluut helpen voor enkele van onze collega-ondernemers, alleen komen wij nergens voor in aanmerking! Wij zijn niet gesloten vanwege slecht ondernemerschap, maar door een verplichte sluiting door de regering. Wij kunnen ons daar natuurlijk volledig in vinden, ook wij stellen de gezondheid voorop, maar ook willen wij graag deze crisis door komen. Helaas moeten wij hier inmiddels ons spaargeld voor inzetten….

Wij vragen dan ook om de hulp van een ieder. Doneer en help ons door de Corona crisis heen te komen zodat we jullie straks kunnen gaan ontvangen in ons prachtige trampolinepark 39 JumpStreet! Laat “All you can jump moet werkelijkheid worden” werkelijkheid worden!

Steun met een bijdrage en wanneer we open kunnen zullen we middels een loting 10% van de donateurs belonen met een 1,5 uur vrij springen. Volg ons dan op FB of Insta en DM ons dan…

Heel erg bedankt!  

 

Nieuws

Collectanten

Laden...
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd voor:

39 Jumpstreet

39 Jumpstreet

Actie georganiseerd door:

Henk van der Wijk

Henk van der Wijk

35 donaties
11%
€ 1416 van € 12500 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Steun 39Jumpstreet Rotterdam

09 Feb 2021

Op 9 februari 2021 is een steunactie opgezet voor 39JumStreet Rotterdam om het trampolinepark door deze zware coronatijd te helpen. Voor (gym)sportend Nederland zou het een grote tegenslag om zo’n faciliteit te moeten verliezen.

GymPower.nl

Nieuwe trampolinehal was nét klaar om open te gaan, toen kwam tweede lockdown: ‘Het gevoel dat je als ondernemer niets kan, is heel hard’

08 Feb 2021

Kinderen kunnen er salto’s maken, flikflakken en vooral heel veel springen, maar de nieuwe trampolinehal 39 Jumpstreet in Rotterdam-Prins Alexander heeft door corona nog steeds niet zijn deuren kunnen openen.

Algemeen Dagblad