Steun actie Lieve vrouw met enorme rugzak

Steun actie Lieve vrouw met enorme rugzak

Steun actie om een heel lieve vrouw een kans te geven haar leven weer een positieve wending te geven,.

 

Beste lieve mensen,

ik ben Robert en ben opzoek naar compassie om een heel lieve vrouw een kans te geven om haar  leven op de rit te krijgen zodat ze weer gezonder en gelukkig kan zijn (geluk dat ze nooit heeft gekend of was het zo kort dat ze het niet meer weet wat het is?) er zou een biografie of roman geschreven kunnen worden over haar leven. Ze is een vrouw met een verhaal, ze wil niet zielig gevonden worden maar het is wel iemand met een bijzonder levensverhaal. Door haar achtergrond en religie heeft ze als jong meisje weinig of geen liefde gekend en op jonge leeftijd is zij uitgehuwelijkt aan een zeer geweldadige en liefdeloze man verkracht vernederd, en zwaar mishandeld en ongewenst zwanger gemaakt waaruit kinderen zijn voortgekomen. Zelfs heeft ze diverse keren met haar kinderen moeten vluchten en in blijf van mijn lijf huizen moet zitten met de kinderen. Ze heeft zeer ernstige lichamelijke letsels opgelopen tot bijna de dood, naast deze letsels zijn de geestelijke letsels nog het zwaarste. Ze heeft diverse pogingen gedaan om mensen te vertrouwen maar dat wordt haar steeds weer afgenomen omdat erom haar heen mensen zijn geweest die ernstig misbruik hebben gemaakt van haar. Het lukt haar maar niet om emotionele en lichamelijke redenen plus de financiële redenen een nieuw leven in te gaan. Ze is schuldloos werkloos geworden kan ook niet echt meer volledig werken door lichamelijke en geestelijke problemen, ze heeft recent nog een zware maag operatie ondergaan waarvan ze nog herstellende is, daarnaast ook diabetes en moet regelmatig spuiten. Alles kost geld verzekeringen dekken niet alles, de gezondheidszorg in Nederland is zeker beter dan veel al de meeste landen in de wereld maar er zijn ook hier mensen die onder de streep zitten en daar niet boven kunnen komen en verder daar onder wegzinken. JA het heeft te maken met opvoeding, geluk, liefde, ernstige gebeurtenissen, huwelijk, misdaad, ernstige fouten in rechtsysteem, werkloosheid, doorgaan, teleurstellingen, verdriet, pijn, niet op willen geven, tragedies geloof, hoop, wanhoop, vertrouwen op een betere toekomst, iedere dag, telkens weer.

Zelf financieel alles weer op de rit te krijgen lukt haar niet. Financieel hulp of ondersteuning heeft ze nodig om haar geestelijke en lichamelijke gezondheidsproblemen weer op een normaal of redelijk niveau te krijgen zodat ze zelf weer kan gaan werken en kan lachen. NEE ze wil niet zielig zijn en bedelen maar zou wel heel dankbaar zijn als er mensen zijn die haar financieel zouden kunnen helpen.

Er zou een boek geschreven kunnen worden over haar leven maar zij kan dat zelf niet aan om emotionele redenen en beschadigingen. Een boek of een biografie laten schijven kost ook veel geld en daar zouden financiële donaties ook welkom voor zijn, door verkoop van een boek zou ze misschien ook financieel meer ruimte kunnen krijgen om zelf zaken op te kunnen pakken.

Vriendelijke groet,

Robert en bovenal mens.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22-09-2021 gestart
760x bekeken

Actie georganiseerd door:

Robert Ritter

Robert Ritter

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22-09-2021 gestart
760x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden