Steun alstublieft onze anonieme mensenrechtenstrijder 'Nomen-Nescio'

Steun alstublieft onze anonieme mensenrechtenstrijder 'Nomen-Nescio'

Betrokkene moest terug naar Nederland keren voor behandeling van ernstige gezondheids-problemen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Wilt u doneren voor een activist in nood, die in de afgelopen jaren op diverse vlakken actief gestreden heeft, bij acties en demonstraties voor onze mensen- en grondrechten en vrijheid.

Als gevolg van precaire persoonlijke omstandigheden heeft deze onverhoopt het land moeten verlaten, en ook nog eens niet kon terugkeren naar een eigen plek. 

De privacy van deze strijder moet daarom gewaarborgd blijven, hiervoor uw begrip gevraagd. 

Specifieke reden van dit verzoek aan u om bij te dragen, is dat deze heeft te kampen met ernstige gezondheidsproblemen maar kon daar ter plaatse niet de juiste behandeling en verzorging krijgen. De situatie vroeg dus om acuut vertrek naar Nederland. Dat is inmiddels gelukt; betrokkene heeft hierbij ook hulp bij behandeling en medische verzorgin nodig. Helaas hebben we het streefbedrag nog niet behaald… 

 Met een offline-collecte door directe betrokkenen is al wel een klein bedrag opgehaald, maar het is samen met deze online actie spijtig genoeg niet voldoende om de volledige onkosten te dekken. Het bedrag dat nog nodig is, is ingeschat op € 1350, – 
 

Nogmaals, namens de begunstigde, betrokken die in fysieke en financiële hulp hebben bijgedragen, en mijzelf, als oprichter van de steunactie,  wij zijn u diep dankbaar vanuit ons hart voor uw bijdrage! 

Het is - en heel begrijpelijk ook - soms moeilijk in deze tijden om vertrouwen te stellen in onze medemens. Waarbij er steeds meer mensen, ook met hun bedrijf het hoofd nog nauwelijks boven water kunnen houden, worden uitgesloten, hun huis uitgezet worden, en dakloos raken. We zien inmiddels ook wel waar het meeste van ons geld naar verdwijnt. 

Fijn dat we dan toch elkaar, op welke manier dan ook, kunnen steunen in deze donkere tijden. Bovenal zal mijn wens zijn opnieuw vertouwen te kunnen stellen in elkaar, en samenwerken, zodat wij sterker staan en in de nabije toekomst op elkaar kunnen bouwen. 

Met vragen kunt u mij altijd mailen, 

Hartelijk en oprecht dank voor uw bijdrage, groot of klein, alle beetjes helpen! 

A. v. Ostaijen.
 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 04-09-2022 gestart
190x bekeken

Actie georganiseerd door:

A. van Ostaijen

A. van Ostaijen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 04-09-2022 gestart
190x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog