Steun de balletdroom van Nick

Steun de balletdroom van Nick

Nick werd aangenomen aan de prestigieuze 'European School of Ballet' in Amsterdam. Nu heeft hij uw hulp nodig.

 

Nick is een getalenteerde 13-jarige jongen met een diepe passie voor ballet. Na 2 jaar training in Parijs - école de danse national de Paris' is hij nu klaar voor de volgende stap in zijn carrière. Om zijn droom om een professionele balletdanser te worden te verwezenlijken, heeft hij uw hulp nodig.

Sinds zijn 8 jarige leeftijd heeft Nick een buitengewone liefde voor dans. Zijn balletjuf Patty Giardina te Hasselt, zijn toewijding en talent hebben hem al ver gebracht, maar de reis is nog lang niet ten einde. Gedurende de afgelopen twee jaar heeft hij in Parijs les gehad van enkele van de beste leraren ter wereld, en nu staat hij op het punt om verder te gaan naar een prestigieuze balletschool. De ‘European School of Danse - ESB' te Amsterdam onder leiding van Jean Yves Esquire. In ESB-Amsterdam zal hij wonen, 29 uur per week balletlessen volgen en zelf studeren om zijn diploma via de examencommissie te behalen.

Hoewel hij een gedeeltelijke beurs heeft gekregen bij ESB is deze opleiding zeer duur. We zamelen geld in om zijn verdere opleiding te financieren, inclusief lessen, kostuums, en reis- en verblijfskosten. Elke bijdrage, groot of klein, brengt hem een stap dichter bij zijn droom.

Uw donatie maakt een wereld van verschil voor Nick. Samen kunnen we ervoor zorgen dat dit getalenteerde jonge talent uit Hasselt zijn potentieel volledig kan benutten.

Als blijk van dankbaarheid bieden we verschillende beloningen aan voor uw genereuze donaties, van een persoonlijk bedankje tot exclusieve video's van zijn optredens.

Laten we samen Nick helpen zijn droom waar te maken!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18-07-2024 gestart
3217x bekeken

Actie georganiseerd door:

Nick Deckers

Nick Deckers

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18-07-2024 gestart
3217x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog