Steun de Zeekadet Korps M.C Lansmans

Steun de Zeekadet Korps M.C Lansmans
Martin Chaw Stevens

Ik reprecent het Zeekadet Korps Rotterdam. Door de Marine opgericht, en een beetje vestoten zijn DOOR de Marine. Zoz

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Goeiedag, ik zal mijn verhaal even in het kort uitleggen.

Mijn naam is Martin.C.Lansmans:

In mijn jongere jaren toen ik  (12)jaar was in (1987)ben ik veel met scheepvaart bezig, en tekende ik vaak de schepen helemaal na. en boetseerde ze ook.

Ik wilde graag de lessen leren over het zeilen weten. Vaak ging ik al naar het museum, en leerde ik van allerlei mensen die in de scheepvaart zitten kennen.

Het (ZKK ROTTERDAM) of ter wel Zeekadet Korps Rotterdam op de Abraham Krijnssen, en met het gevoel van het water, daar waar ik vaak heb gezeild, geroeid en gewrikt heb! 5 jaar lang heb ik mij gedragen als een echte Zeekadet betaamd, en zag dat ik groeide in hetgeen wat ik deed. 

Mijn doel in me leven is om de jongeren en voor alle Rotterdammers, te steunen, en helpen! Alleen doordat ik een Veteraan ben, wil ik mensen gewoon ook helpen. Omdat het nog al wat vraagt om een schip te onderhouden, KAN IK DIT HELAAS NIET ALLEEN!!!!

Daarom vraag ik hulp aan ieder die een hart heeft voor de jongeren die bij de Scouting/Zeekadet (Marine) korps, worden gesteund, dit heeft te ook temaken omdat er te wijnig sponsoren zijn en wij lertterlijk in de steek worden gelaten door de Overheid.

ik  heb zelf een project opgestard om geld in te zamelen voor het Zeekadet Korps het heet (Rotterdamgoodies.nl) hier verkoop ik me zelf gemaakte t-shirt met me eigen creatiefe kunst op de t-shirt .

1,2,3 September staan we afgemeert  bij Rijnhaven, bij (LOETJE), op de wereldhavendagen. Wij komen dat met de (ZKK Zaandam) dat als nieuwe vlaggenship van het ZKK Rotterdam, moet gaan opareren.

Het gaat er vooral ook om dat de jeugt wat kansen ziet voor de toekomst en niet in de problemen komt met Politie & Justitie. maar een gedegen opleiding met PERSPECTIEF voor de toekomst!!

Wij  hebben boten kunnen overkopen van de marine, maar die moeten onderhouden worden. net zoals de Marine schepen van onze eigen vloot!

 de boot vaart niet meer omdat er een probleem is met de motor die vastgelopen is,  en  verf, gereetschap, nieuwe onderdelen etc etc etc… in iedergeval, mijn hard brak gewoon om te zien hoe de boten er nu bij liggen!! het is werkelijk waar een schande.

ps. Een ik  verkoop RotterdamGoodies.nl pakketen een dat zijn t-shirts goodie met allemaal verschillende Rotterdamse DreamSkyLine items die kun je vinden op www.RotterdamGoodies.nl en je kunt ook hier op de fotos bekijken. ;)

 Dit doe ik ook om de Zeekadetten te steunnen met het onderhoud van de schepen/en hun projecten als schouting van de Zeekadetten korps van de Marine verderte laten goeien ook zodat onze kinderen niet op de straten komen maar iets nuttigs te doen hebben om hele leuke neuiwe dingen te leren op de schepen.   elke opbrengst van de Rotterdamgoodie.nl gaat naar hun toe,.ze hebben in totaal nog 18 verschillende vestengingen door heel Naderland., 

Heeft u nog meer vragen dan kunt u ten alle tijden terecht bij mij en mijn  Adviseur,.

Mijn nummer:  06 14170454

ZKK ROTTERDAM: 0102021915

Met vriendelijke Groeten, 

Dhr. Martin.C. Lansmans

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 31-08-2023 gestart
58x bekeken

Actie georganiseerd door:

Martin Chaw Stevens

Martin Chaw Stevens

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 31-08-2023 gestart
58x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog