Steun deelnemers Win je Zaak Aarschot

Steun deelnemers Win je Zaak Aarschot
Yana Duquesne

Wij zijn Dries en Yana, jonge toekomstige ondernemers die dromen van een horeca zaak die we wensen uit te bouwen tot brand.

 

Sinds het startschot van de nieuwe editie van “Win je zaak in Aarschot”, een wedstrijd georganiseerd door UNIZO en stad Aarschot, besloten Dries en Yana, twee jonge toekomstige ondernemers, om zich in te schrijven en zo een stap dichter naar hun droomzaak te zetten.

Na onze inschrijving voor deze wedstrijd werden we samen met 25 andere ingezonden concepten geselecteerd om ons concept voor de jury te gaan presenteren. Na deze presentatie werden de 15 sterkste concepten gekozen die vervolgens in een traject bij UNIZO het business plan en financieel plan volledig zullen uitwerken. En ja hoor… hier zitten wij ook bij!!!

Het concept: Een loungebar in de stijl van de roaring twenties waar er geregeld live muziek en/of live DJ-sets georganiseerd worden. In deze loungebar zal er een ruim assortiment aan (speciaal-) bieren, alcoholvrije dranken, cocktails en mocktails en andere dranken geserveerd worden. Ook kan je hier kleine bites verkrijgen die uw drankje perfect aanvullen. Deze loungebar zorgt voor een totaalbeleving.

Deze gezellige place to meet willen we laten uitspringen door het sterke, gezellige en uitgesproken concept naar voor te brengen. Indirect licht, gezellige zithoeken, decoratie die de jaren 20 typeren en de live muziek op de achtergrond maken deze zaak een gevestigde meerwaarde voor de stad Aarschot. 

Om deze zaak op te kunnen starten hebben we natuurlijk ook een deel eigen inbreng nodig, daarom we deze crowdfunding opstarten. Alles is welkom. Binnenkort zullen we ook nog een enquête opmaken die zal verspreid worden en een focusgroep organiseren om zo na te gaan waar we kleine verbeteringen toe kunnen passen indien nodig. Zo staan we sterker in ons concept alvorens we zouden opstarten.

Iedereen die doneert verwennen en verwelkomen we graag op onze opening met een gratis drankje en een gezellige en onvergetelijke tijd!

 

Alvast bedankt, hopelijk tot binnenkort in onze loungebar & wish us luck! :D 

 

Link: https://www.winjezaak.be/

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 05-03-2024 gestart
452x bekeken

Actie georganiseerd door:

Yana Duquesne

Yana Duquesne

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 05-03-2024 gestart
452x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog