Steun getroffen ondernemer

Steun getroffen ondernemer
Michael Jansen

Door toedoen van een crimineel dreig ik mijn bedrijf te verliezen.

 

"Burgemeester Han Weber van Zuidplas heeft dinsdag een bedrijfspand aan de Albert van ’t Hartweg in Nieuwerkerk aan den IJssel gesloten voor 12 maanden. In het pand werd op 18 oktober een volledig functionerend drugslab aangetroffen."

helemaal mee eens hier sta ik volledig achter. Criminaliteit mag voor mij zo hard mogelijk aangepakt worden. 

wat ze er niet bij vertellen is: er zitten nog 2 ondernemers gevestigd in dit pand die een deadline hebben gekregen tot 5 nov om te verhuizen.

volledig aan ons lot overgelaten . 

hallo ik ben Michael " Greazy Customs" een van de gedupeerde.

Sinds 2018 gevestigd op dit adres en keihard werkend om mijn eigen gezonde bedrijf op te richten. Sinds dit jaar 2022 ook mijn 2e personeelslid aangenomen dus alles ging eigenlijk super lekker tot begin vorige week. 

de deadline die we hebben is 5 nov. 2022 Om het pand te verlaten. We draaien al een week geen omzet meer omdat we alles hebben ingepakt, klanten moesten afzeggen en nu nog minder dan een week de tijd hebben om te verhuizen. Alleen verhuizen wij nog naar nergens. We hebben nog geen nieuwe locatie. We krijgen nul alternatief vanuit de gemeente of van de burgermeester , wij worden gewoon keihard op straat gezet. 

ook ik heb een hoop verantwoordelijkheid een gezin en kinderen die ook alles momenteel heel erg somber inzien. Plus de onnodige wrijving thuis. dat alles omdat de burgermeester niet verder kijkt dan de situatie en letterlijk zijn eigen hard werkende mensen straft voor iets waar wij niks aan kunnen doen. 

5 november gaat er een zegel op het hele gebouw en moet ook alles leeg zijn. Ik vraag mezelf echt af hoe? 

vandaar de vraag aan u om steun, steun om te overleven. Voor een jonge onderneming is dit al onmogelijk maar ik ga er alles aan doen om het bedrijf te redden. 

https://zuidplasvandaag.nl/2022/10/22/politie-houdt-kaken-stijf-op-elkaar-na-vondst-van-drugslab-albert-van-t-hartweg/

er zijn meerdere berichten online. voor als je research zou willen doen. 
 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 29-10-2022 gestart
2889x bekeken

Actie georganiseerd door:

Michael Jansen

Michael Jansen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 29-10-2022 gestart
2889x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog