Steun Hair by Romy - Kapsalon Liliane na de zoveelste lockdown

Steun Hair by Romy - Kapsalon Liliane na de zoveelste lockdown
Deel deze actie via:

De zoveelste lockdown waar we in zitten, maar steun van de overheid is ver te zoeken.

 

2 jaar geleden heb ik de mogelijkheid gekregen om een kapsalon over te nemen, met 2 medewerkers. Zo ben ik met een nieuwe fase van mijn leven begonnen op 21 jarige leeftijd. Ik heb  veel van mijn spaarcentjes hierin gestoken om mijn droom werkelijkheid te kunnen maken.

Er was nog niks ter sprake over corona. Maar helaas na 3 maand te hebben gewerkt in mijn eigen zaakje begon heel de Covid-19 periode en moesten wij onze deuren ineens sluiten. Heftig was dit voor me, 2 maand gesloten. gelukkig was er toen wel sprake van vergoeding. Maar ook niet genoeg om al je vaste lasten en lonen ermee te kunnen betalen. 

Toen kwam de december maand. De leukste en drukste tijd van het jaar. Maar midden in de maand kwam het besluit dat we weer moesten sluiten. Dit keer niet 2 maand, nee 3 maand zijn wij moeten sluiten. Fijn dat we vergoedingen konden aanvragen. Echter kregen we achteraf een mes in onze rug dat we deze vergoedingen terug moesten gaan betalen

Nu, 1 jaar later. Zitten we weer met hetzelfde schuitje. Een lockdown, maar we weten niet hoe/wat en hoelang dit nog gaat duren. Deze lockdown is er niks van vergoedingen bekend.

Ik vind dit een heel ongemakkelijke vraag, maar wij hopen in 2022 iedereen weer een mooi kapsel te kunnen geven. Mocht je bereid zijn om ons een steentje bij te dragen dan zou dat ons enorm helpen! Heel erg bedankt.

Groetjes Romy

Team hair by Romy - Kapsalon Liliane
Gravenstraat 115, 4567AC Clinge

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26-12-2021 gestart
1885x bekeken

Actie georganiseerd door:

Romy de Kesel

Romy de Kesel

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26-12-2021 gestart
1885x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog