Steun het Kaeswienkeltje na brand

Steun het Kaeswienkeltje na brand
Personeel Kaeswienkeltje
Deel deze actie

Na veel tegenslag (Corona sluiting, inbraken en een brand) hopen wij op een nieuwe start.

295 donaties
60%
€ 12.077 van € 20.000 ingezameld

De zaak bestaat uit een Brasserie en een kaaswinkel. Afgelopen jaar was een heftig jaar. De zaak moest dicht vanwege de Corona regels. Daarna werd er in de winkel tot twee keer toe ingebroken. En op 4 september 2021 is er een brand ontstaan in de bovenwoning van de winkel. Hierdoor is er veel rook en waterschade. Ze zijn zo goed als alles kwijt. Wij als personeel willen de eigenaren een hart onder de riem steken. De winkel moet opnieuw ingespannen worden en alles moet opnieuw ingekocht worden. Helpen jullie mee aan deze nieuwe start? ❤️

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 08-09-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd voor:

Potter's Kaeswienkeltje en Brasserie Kaeswienkeltje

Potter's Kaeswienkeltje en Brasserie Kaeswienkeltje

Actie georganiseerd door:

Personeel Kaeswienkeltje

Personeel Kaeswienkeltje

295 donaties
60%
€ 12.077 van € 20.000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 08-09-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Teller voor Kaeswienkeltje Tholen staat al op bijna 11.000 euro

13 Sep 2021

THOLEN - Het personeel van het Kaeswienkeltje in Tholen is een crowdfundingsactie gestart. De teamleden hopen dat mensen een gift willen doen, vanwege de gigantische schadepost die is ontstaan na de brand van vorig weekend. “Dit is na de corona sluiting en twee inbraken een enorme kostenpost”, aldus het personeel. Men hoopt 20.000 euro in te zamelen, de eerste kleine 11.000 euro is al gedoneerd door 256 mensen.

Internetbode

Toekomst Kaeswienkeltje in Tholen onduidelijk na brand: ‘We hoopten nog dat het meeviel, maar toen stond alles vol rook’

11 Sep 2021

Het zit ze niet mee, de mensen van Het Kaeswienkeltje in Tholen. Net na de opening van de winkel op de nieuwe locatie aan de Eendrachtsweg, ruim een half jaar geleden, werd er ingebroken, met flinke schade als gevolg. En nu is de zaak er nog slechter aan toe: een brand, vorig weekend, zorgde voor een puinhoop. Hoe het verder moet, is nog niet duidelijk. Al is eigenaresse Sabina Mulders strijdvaardig: ‘Wij zijn vechters.’

PZC

Personeel Kaeswienkeltje Tholen start steunactie

09 Sep 2021

THOLEN - Het personeel van het Kaeswienkeltje in Tholen is een crowdfundingsactie gestart. De teamleden hopen dat mensen een gift willen doen, vanwege de gigantische schadepost die is ontstaan na de brand van vorig weekend. “Dit is na de corona sluiting en twee inbraken een enorme kostenpost”, aldus het personeel. Men hoopt 20.000 euro in te zamelen, de eerste 5000 euro is al gedoneerd. 

Thoolse Bode

Personeel Kaeswienkeltje Tholen start steunactie

09 Sep 2021

THOLEN – Het personeel van het Kaeswienkeltje in Tholen is een crowdfundingsactie gestart. De teamleden hopen dat mensen een gift willen doen, vanwege de gigantische schadepost die is ontstaan na de brand van vorig weekend. “Dit is na de corona sluiting en twee inbraken een enorme kostenpost”, aldus het personeel.

Tholen Nieuws.nl

Steunactie voor Kaeswienkeltje na brand

09 Sep 2021

THOLEN - Afgelopen zaterdag 4 september was er brand bij de bovenburen van het Kaeswienkeltje aan de Eendrachtsweg in Tholen. Het personeel van het Kaeswienkeltje vraagt nu om hulp en heeft een actie opgestart om geld in te zamelen, zodat de winkel straks weer open kan.

Rondom Vandaag

Na brand boven Kaeswienkeltje: ‘We zetten onze schouders er weer onder’

08 Sep 2021

In de woning boven het Kaeswienkeltje aan de Eendrachtsweg in Tholen brak zaterdagavond brand uit. De winkel en woning hebben veel rookschade. Het Kaeswienkeltje is voorlopig gesloten.

Het personeel van het Kaeswienkeltje is gisteren gestart met een inzamelingsactie om de eigenaren een hart onder de riem te steken.

Eendrachtbode