Steun Jessica en haar kinderen na al hun tegenslag

Steun Jessica en haar kinderen na al hun tegenslag
Deel deze actie via:

Op de nacht van 14 op 15 september verloor Jessica na eerdere tegenslagen ook haar auto door vandalisme. De druppel te veel

 

“Laten we samen Jessica steunen in haar moment van nood! Op de verschrikkelijke nacht van 14 op 15 september verloor ze haar geliefde auto aan een verwoestende brand. Deze auto was niet alleen haar vervoermiddel, maar ook een bron van onafhankelijkheid en vrijheid.

 Jessica heeft de laatste tijd al wat tegenslagen te verwerken gekregen zoals twee jaar geleden was ze slachtoffer poging moord en heeft ze haar huis moeten ontvluchten en weer van nul moeten beginnen. Als alleenstaande moeder van twee kinderen moet ze al twee jobs combineren en hard werken om rond te komen. Medisch loopt het momenteel ook niet op rozen, momenteel zit ze zelfs met een plaaster aan haar been en is ze zo ook zeer beperkt. Begrijpelijk dat het verlies van haar auto voor haar nu de druppel te veel is en ze het even niet meer ziet zitten nu.

 Laten we Jessica helpen om weer op de weg te komen door bij te dragen aan deze steunactie. Uw donatie zal haar helpen bij het vervangen van haar auto en het herstellen van een gevoel van normaliteit in haar leven. Laten we samen laten zien hoeveel we om haar geven en hoezeer we klaarstaan om te helpen in tijden van crisis. Geef gul en deel deze actie met anderen, zodat we Jessica weer op de weg kunnen helpen!”

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
1 week, 5 dagen geleden gestart
3511x bekeken

Actie georganiseerd door:

Christoph van dyck

Christoph van dyck

 

Donaties

 
Toon alle donaties
1 week, 5 dagen geleden gestart
3511x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog