Steun Lucas om zich verder te kunnen ontwikkelen in zijn sport; BMX!

Steun Lucas om zich verder te kunnen ontwikkelen in zijn sport; BMX!
Denise Faling

Lucas is Nederlands Kampioen en wilt zich de komende periode verder ontwikkelen op Europees niveau om mee te doen aan EK/WK.

 

“Ik ben Lucas Faling,  ik ben 13 jaar en zit in de 2e klas van de havo. Afgelopen zomer 2023 ben ik Nederlands Kampioen geworden met BMX. Mijn droom is om Wereld Kampioen te worden. Daar train ik hard voor en reis heel Nederland door om deel te nemen aan de wedstrijden. Om nog beter te worden wil ik meer Europese westrijden gaan fietsen.”

Komend seizoen ligt Lucas zijn focus op zijn titelverdediger als Nederlands Kampioen. Daarnaast zal hij aan meerdere Europese wedstrijden gaan deelnemen om meer ervaring op te doen en zich verder te ontwikkelen. Dit voorjaar zal hij deelnemen aan het EK (Europees Kampioenschap) in Verona, Italië. Hier wil hij hoger eindigen dan ooit te voren. 

Om deze ontwikkelingsstappen te kunnen maken is er budget nodig. Onder andere voor deelname aan trainingen op andere banen, inschrijfkosten voor de Europese wedstrijden en het EK, reiskosten naar deze wedstrijden, het Nationaal shirt die hij zal dragen tijdens deze wedstrijden. Maar denk hierbij ook onderhoud van zijn fiets, vervangen van onderdelen wanneer dit nodig is, vervangen van beschermende kleding / helm na bijvoorbeeld een valpartij. 

Als ouders steunen wij Lucas waar wij kunnen om zijn dromen te kunnen waarmaken. Maar hierbij kunnen we uw hulp goed gebruiken. Alle kleine beetjes helpen en waarderen we enorm. 

Als Lucas ergens voor gaat, doet hij hier alles voor. Met zijn enorme positieve mindset en zijn winnaarsmentaliteit heeft hij afgelopen seizoen bewezen dat hij als topsporter goed kan omgaan met tegenslagen. 

In oktober 2022 brak Lucas zijn sleutelbeen. Hij was gefocust op zijn herstel en gebrand om harder te trainen dan ooit om het seizoen erna zo sterk mogelijk aan de start te kunnen verschijnen. De eerste Nationale wedstrijd van dat seizoen wist hij te winnen, net als de wedstrijden daarna. Helaas kwam hij tijdens een training, 4 weken voor het Nederlands Kampioenschap, hard ten val. Het was onzeker of zijn sleutelbeen weer gebroken was of niet. Hij bleef positief, trainde veel op de spinfiets en na het bericht dat er geen nieuwe breuk zichtbaar was is hij onder begeleiding van een sportfysiotherapeut gaan revalideren. Pijnvrij, fysiek en mentaal sterk en zelfverzekerd stond hij 4 weken later aan de start van het NK. Hij domineerde deze wedstrijd en wist hier de beste van Nederland te worden. 

De wil om nog beter te worden is er! Helpt u Lucas de mogelijkheden te creëren om zich verder te kunnen gaan ontwikkelen om uiteindelijk ook de beste van Europa en van de Wereld te kunnen worden? 

Voor vragen, meer informatie, kennismaking, neem gerust contact met ons (Lucas zijn ouders ) op. 

Fred Faling 06-23301927 

Denise Faling 06-41163888

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 03-02-2024 gestart
380x bekeken

Actie georganiseerd door:

Denise Faling

Denise Faling

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 03-02-2024 gestart
380x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog