Steun Maurice

Steun Maurice

Maurice werd verlamd in zijn achterpoten door een hernia. Hij onderging een spoedoperatie in de dierenkliniek van Merelbeke.

 

Deze week werd ik gewekt door gekrijs van Maurice. Er was iets mis met zijn rugje en hij werd diezelfde morgen nog naar de dierenarts gebracht.

Na enkele onderzoeken, een cortisone-injectie en een nacht bij de dierenarts, kreeg ik het nieuws dat Maurice enkel maar achteruitging. Maurice was ondertussen verlamd aan zijn achterpoten. Hij moest zo snel mogelijk naar de dierenkliniek in Merelbeke voor verder onderzoek. Het verdict: een hernia. 
Aangezien hij verlamd was aan zijn achterpoten had de operatie een slaagkans van 60%, waardoor hij met spoed werd geopereerd. 

Maurice reageert goed op de operatie en heeft opnieuw wat gevoel in zijn pootjes. Hij verblijft ondertussen al 4 dagen in de kliniek. De revalidatie zal nog een lange weg zijn om terug de oude Maurice te worden, maar helemaal de oude zal hij jammer genoeg nooit meer zijn …

Al deze onderzoeken, scans en operatie brengen een groot kostenplaatje met zich mee. Natuurlijk is dit geen enkel probleem, zolang Maurice hiermee geholpen is, maar alle beetjes helpen aangezien na deze hoge kosten ook nog de kosten van zijn revalidatie erbij komen.

Alvast bedankt aan iedereen die een vrijblijvende bijdrage stort!

Dikke knuffel, 

Maurice X

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 02-02-2024 gestart
3582x bekeken

Actie georganiseerd door:

Olivier Demaitre

Olivier Demaitre

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 02-02-2024 gestart
3582x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog