Steun Michelle & Malia

Steun Michelle & Malia

Michelle is een alleenstaande mama met een zorgekindje van 1 jaar oud. Help haar de medische kosten dragelijker te maken.

 

Michelle is een alleenstaande mama van Malia.

Malia is 1 jaar oud en heeft vanaf haar 6 weken oud een neus-maagsonde. Zij stopte op 5 weken volledig met melk te drinken en heeft sindsdien geen melk meer aangeraakt. Echter heeft hier nog altijd niemand een verklaring voor.

Malia is ondertussen al in 4 ziekenhuizen in behandeling geweest en nergens kan ze geholpen worden. 

Malia heeft op haar korte levensjaar al 2 ingrepen gehad en er staat nog een operatie te wachten omwille de lelijke wonde aan haar mickey button die maar niet geneest. 

Haar diagnose? Dat is nog een vraagteken. Recent hebben ze wel al de diagnose ARFID en vertraagde maaglediging gegeven maar de vraag naar waarom haar sondes altijd ontsteken,lekken,pijnlijk zijn en blijven is nog een raadsel.

Echter is het natuurlijk ook niet makkelijk voor de mama. Michelle is op haar 4 maanden zwangerschap een alleenstaande mama geworden. Zij heeft sindsdien altijd alles alleen moeten dragen en zorgen voor Malia. U kan natuurlijk al wel bedenken hoe dit moet zijn. Michellee stond altijd klaar voor iedereen, een goeie verpleegster die dag in, dag uit zichzelf opzij zetten voor iedereen. Echter kan ze deze job momenteel niet meer correct uitvoeren met alle gevolgen nadien. Michelle is al overal hulp en raad gaan halen om tegemoetkomingen te krijgen of hulp te krijgen echter word ze met de ene excuus na de andere van kastje naar de muur gestuurd. Eerst krijgt ze te horen dat er geen hulp bestaat zolang er geen diagnose is. Dan krijgt ze het antwoord dat je als zelfstandige geen hulp kunt aanvragen.  Dan belove ze als ze ergens halftime werkt in loondienst en bijberoep zelfstandig is dat ze dan wel rechten heeft. Echter bleek dit ook niet waar te zijn…

Omwille dat Malia wekelijks in het ziekenhuis zit of ligt lopen de ziekehuiskosten torenhoog op. En dan spreken we nog niet over de sondematerialen en sondevoeding en lees goed. Hier bestaat GEEN tussenkomst voor bij de mutualiteiten of dkv. Al gauw lopen de kosten op rond de 600 a 1000 euro per maand. Wie kan dit blijven betalen als alleenstaande mama die er toch alles nog aandoet om te kunnen blijven werken?

Als vriendin wil ik nu deze actie op poten zetten om het voor haar toch iets dragelijker te maken. Alle kleine beetjes helpen om haar wat meer ademruimte te geven. 

Alvast bedankt 

Team Malia 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16-02-2024 gestart
13543x bekeken

Actie georganiseerd door:

Evelyn Duyvejonck

Evelyn Duyvejonck

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16-02-2024 gestart
13543x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog