Steun onze salon: Passchier Hair & Beauty

Steun onze salon: Passchier Hair & Beauty
Deel deze actie via:

Geen steun vanuit de overheid, dus doen wij een beroep op vrienden, familie, klanten en kennissen. Helpt u ons ook?

 

Dit jaar bestaat Passchier Hair & Beauty alweer 45 jaar. Een begrip in Hengelo Gelderland en dit willen wij graag zo houden.

Onze (schoon)moeder heeft deze prachtige salon in januari 2017 overgenomen van de vorige eigenaren en runt het sindsdien samen met haar vier vaste medewerkers. Een grote stap, maar het was altijd al haar droom om een eigen salon te hebben. Tevreden klanten, steun van familie en vrienden hebben haar gebracht waar we vandaag de dag zijn. Helaas brengt de Coronacrisis onvoorziene problemen met zich mee en ook Passchier is daar de dupe van. De steun vanuit de overheid is nihil en door de lockdown kunnen zij niet de inkomsten genereren die ze nodig hebben om deze crisis te doorstaan.

Om de salon te kunnen behouden en alle klanten straks weer van een mooi kapsel te kunnen voorzien en een stralende huid, maar ook een gezellig praatje, doen we een beroep op jullie: familie, vrienden, kennissen en klanten. Voor elke gift zijn wij jullie ontzettend dankbaar en wij willen graag onze (schoon)moeder een mooi bedrag kunnen overhandigen, zodat zij haar droom kan blijven verwezenlijken. Elke euro is er één en daar is de salon al ontzettend mee geholpen!

 

Onze dank is groot!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Anneloes Thoma

Anneloes Thoma

 

Donaties

 
Toon alle donaties
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog