De actiebeheerder heeft het doneren gedeactiveerd. Doneren is niet meer mogelijk.

Steun onze vriendin in deze verschrikkelijke periode

Steun onze vriendin in deze verschrikkelijke periode

Een bos haar ipv bloemen om haar op te fleuren.

 

Doneren is niet meer mogelijk

Lieve allemaal,

De actie is beëindigd en de donatie overhandigd. We hebben een mooie kaart waar al onze namen in stonden gegeven (Wat is dit?? was de reactie). Hierin stond de vraag of we een lichtpuntje in deze donkere periode mogen zijn. Toen dat met een twijfelachtige ja werd beantwoord (want wat gaat er komen) hebben we een mooie gouden kaarsenhouder met al het geld in overhandigd. Vol ongeloof, verbazing, een lach en een traan werd het in ontvangst genomen. 

Onze dank is groot dat jullie ons allemaal hebben geholpen deze actie zo succesvol te maken. Ook voor alle anoniemen die we helaas niet bereikt krijgen. Hieronder de reactie van haar:

  

Mijn dank is groot aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze warme steun via de donatie en voor alle lieve berichtjes die ik de afgelopen tijd heb ontvangen. Het gebaar heeft mij erg ontroerd en is dan ook een lichtpuntje in deze moeilijke tijd. Allen zeer bedankt voor alle steun.

❤️

Laten we hopen en duimen op de best mogelijke afloop.

Veel liefs

Goyka en Danielle


Onze ontzettende lieve en dierbare vriendin heeft helaas op veel te jonge leeftijd te horen gekregen dat ze kanker heeft. Om haar te steunen en het leed te verzachten (hopende dat ze zo deze periode sterk en met meer zelfvertrouwen doorkomt) willen we haar ipv een bos bloemen een mooie bos haar cadeau doen. Want wat zijn de bijwerkingen van chemo toch verrot.

Help je ons alsjeblieft mee!  De kleinste bijdrage wordt ontzettend gewaardeerd. 

Be kind and the world will be kind to you.

Veel liefs en gezondheid toegewenst. 
 

psst. Ivm privacy kan ik helaas geen naam of foto prijsgeven maar het is helaas een echt verhaal. Gelieve niet via Facebook maar wattsapp delen dan blijft het een verrassing

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12-10-2023 gestart
1522x bekeken

Actie georganiseerd door:

Daniëlle Bougie

Daniëlle Bougie

 

Doneren is niet meer mogelijk

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12-10-2023 gestart
1522x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden