STEUN PROJECT IN HONGARIJE ❤

STEUN  PROJECT IN HONGARIJE ❤
Tamara Wuytack
Deel deze actie via:

Wij zijn reeds volop in actie in Hongarije met het opstarten van een totaal therapieproject voor kinderen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

STEUN PROJECT HONGARIJE

VOOR KINDEREN MET EEN BEPERKING!

Wij zijn reeds volop in actie in Hongarije met het opstarten van een totaal therapieproject voor kinderen te helpen met een beperking.

We hebben ondertussen reeds een grote stap gezet, en zijn verhuisd van België naar Hongarije om hier dit project te kunnen samenstellen en op te bouwen. 

Dit project uit de grond stampen komt er door jaren ervaring om in deze situatie te leven en ook steeds op zoek te zijn geweest daar wij zelfs een  zoontje hebben dat geboren is met een complexe, meervoudige ontwikkelingsproblematiek.

Met ernstige vertraagde cognitieve ontwikkeling. Een  fonologische stoornis, Autistis , ongecontroleerde bewegingen ... Mogelijks psychotisch episoden. Verder ook verschillende dysmorfe kenmerken , met een schizis van het zachte verhemelte , Gehoorsverlies , Strabismus en een randgediateerde aorta

De therapie opstarten is één onderdeel en willen we samenwerking met gediplomeerde en erkende therapeuten verder een persoonlijk gerichte medische begeleiding omdat ieder kind anders is.

Het 2de deel van het projet is de accommodatie alsmede het verblijf van kind en ouders.

Aanvullend zijn er de nodige lokalen, het aanpassen van de accommodatie voor rolstoelgebruikers, zwembaden,  stallen voor de dieren, opvang honden, paarden en nog veel meer.

Van hieruit kan en zal er gewerkt worden aan de fijne en  grove motoriek ,psychische hulp , rust ….  

Met eigen middelen hebben wij reeds de nodige gronden aangekocht, ook hebben wij hier een vaste woning gebouwd wat de thuisbasis zal zijn voor het verdere verloop

U stelt misschien de vraag waarom zoiets te beginnen ?

Wij zijn tot het uiterste gegaan om onze zoon beter te maken en hem een waardig leven te kunnen geven. Wij hebben heel wat rondgereisd om de juiste begeleiding en de verschillende therapieën te kunnen geven.  Wij hebben zo ook kunnen vaststellen welke vooruitgang deze therapieën hebben verricht met het kind in kwestie. Gezien ik door de jaren heen nu de inhoud ken, de verschillende therapieën en de noden die er zijn uit ondervinding voor ouders en kind heb ik mijn schouder onder dit project gezet. 

U begrijpt dit project kost handenvol centjes , wij vragen dan ook in naam van onze kinderen met een beperking om jullie hulp en steun.

DONEER STEUN PROJECT HONGARIJE

Elke centjes is welkom – wij danken U met heel ons hart

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 15-03-2022 gestart
752x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Tamara Wuytack

Tamara Wuytack

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 15-03-2022 gestart
752x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog