Steun Virginie

Steun Virginie

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Jouw bijdrage ( groot of klein) helpt Virginie om zich volledig te kunnen richting op haar gezondheid en gezin.

Hoe dan !!!!!

Net toen het Virginie eindelijk een beetje lijkt mee te zitten (moeilijke echtscheiding, dochter hulp nodig van logo, zoon die werd gepest met zijn flapoortjes, faissement van de zaak waar ze gerante was ,terug moeten verhuizen,) is haar wereld compleet ingestort.

 

Er werd bij Virginie maagkanker ontdekt daar werd ze al van geopereerd. Wat ook een zware financiële domper werd.

 

Virginie was een vrolijke mollige dame,maar door haar operatie is Virginie nu een dame waar van je denkt dat ze een Gastrix bypass gedaan heeft,maar voelt zich niet meer gelukkig in haar vel.

 

Door de chemo en de maagoperatie, verdraagt de maag van Virginie niet meer alles. Baby voeding is zowat alles wat ze nog kan eten.

 

Ondertussen zijn er in de buik 2 nieuwe tumoren gevonden.

Deze zouden ze operatief kunnen verwijderen,maar dan zouden ze ondertussen ook de overtollige huid massa weg snijden,omdat deze voor ontstekingen zou kunnen zorgen.

 

Dit is allemaal mooi mocht dit geen kostenplaatje zijn van 9000€ die Virginie zelf zou moeten bekostigen

 

Hoewel we haar eindeloos bewonderen om de moed waarmee ze haar strijd aangaat en altijd positief in het leven probeert te staan,zien we haar ook gebukt gaan onder de financiële stress. stress die ze op dit moment niet nodig heeft.

Daarom willen wij met deze steunactie jullie hulp vragen .Wij hopen dat jullie met een kleine of grote bijdrage mee willen helpen met de aanschaf van bv een haarpruik, chemomuts,reiskosten en alle overige kosten die dit met zich meebrengt.

 

Zodat Virginie kan genieten van haar gezin zonder zich stress te hoeven maken of de vraag of de komende rekening kunnen betaald worden. Ze heeft de energie nu hard nodig in haar strijd tegen deze vreselijke ziekte

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26-06-2023 gestart
71x bekeken

Actie georganiseerd door:

Anoniem Anoniem

Anoniem Anoniem

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26-06-2023 gestart
71x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden