Steun voor Belle

Steun voor Belle

Help je mee om Belles zware operatie mogelijk te maken?

 

Belle is mijn rescue Golden Retriever van 5 jaar oud. Ze kwam bij me terecht toen ze anderhalf jaar was. Sindsdien is ze mijn steun en toeverlaat, mijn maatje, mijn drive. Ze trok me naar buiten tijdens een hele zware periode in mijn leven. Ze bracht structuur in mijn dagen en heeft een groot aandeel in mijn herstel.

Belle is een vrolijke meid met een gouden karakter.

Vorige week sloeg het noodlot echter toe. Belle was al een paar dagen lusteloos en moe. Ze at bijna niets, wandelde minder enthousiast en het dagelijkse speelmomentje met haar maatje kostte haar plots teveel energie. Zondagavond kreeg ze ook ademnood. Een bezoek aan de dierenarts bracht slecht nieuws: Belle is ernstig ziek. Maar het was niet meteen duidelijk wat er precies aan de hand was. 

Na verschillende (dure) onderzoeken (RX, CT-scan, hospitalisatie) kwam het verdict: er heeft zich een enorm groot abces gevormd in haar borstholte. Dat verdrukt haar longen waardoor ze continu in ademnood verkeert.

Enkel een operatie kan dit oplossen. Medicatie is niet opgewassen tegen dit abces. De operatie kost op zich 3500 euro, zonder de nazorg en de reeds uitgevoerde dure onderzoeken. Dit kan ik niet alleen dragen.  

Zonder operatie zal het vocht en de massa van het abces haar longen helemaal verdrukken en sterft ze door verstikking.

Maar met de operatie wordt Belle terug de vrolijke en speelse meid van voordien en kan ze hopelijk nog vele jaren verder. 

Wil je me helpen om mijn lieve maatje in leven te houden? Ze verdient deze kans. Elk steuntje is welkom. 

Hartelijk dank en pootje van Belle 🐾

Tilly

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27-07-2023 gestart
1743x bekeken

Actie georganiseerd door:

Tilly Van de Veire

Tilly Van de Veire

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27-07-2023 gestart
1743x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog