Steunactie voor Tommy

Steunactie voor Tommy
Soraya David

Centjes inzamelen om de kosten van Tommy te dekken bij de dierenkliniek.

 

Afgelopen zaterdag nacht (10/12/'22) hing het leventje van Tommy aan een zijden draadje. Tommy had ‘s morgens een spuit gehad met cortisone in waardoor zij ’s avonds er ineens heel slecht op begon te reageren. Wij hebben toen een spoed dierenarts aan huis moeten laten komen, haar achteraf ook moeten hospitaliseren in de dierenkliniek , waar zij 3 dagen is moeten verblijven en ook voor haar leven heeft moeten vechten. Ondertussen zijn wij te weten gekomen dat de cortisone haar hartje waarschijnlijk heeft getriggert en zij aanstaande vrijdag (16/12/'22) een echo moet laten maken van haar hartje. 

Vanaf dan zullen wij ook weten hoe haar leventje verder zal verlopen.

Ondanks dat Tommy sinds vandaag terug thuis is, en wij enorm gelukkig zijn, blijven de kosten voor haar toch enorm oplopen en zien wij onze centjes enorm zakken. Wij willen haar het beste van het beste blijven geven, want zij is ongetwijfeld ook een deel van ons gezin. 

Vandaar deze inzameling zodat elke euro sowieso naar onze Tommy kan gaan en wij zonder problemen haar kosten kunnen blijven betalen zonder zij iets te kort hoeft te komen.

 

Dit is zeker GEEN verplichting, maar vrijblijvend. Elke euro(cent) die wij al ophalen voor haar, zullen haar ongetwijfeld zeker kunnen helpen. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13-12-2022 gestart
665x bekeken

Actie georganiseerd door:

Soraya David

Soraya David

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13-12-2022 gestart
665x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden