steunactie weduwe met 2 kinderen

steunactie weduwe met 2 kinderen

"Help het gezin Ben Mahammed in Marokko: steun Salma, Badr en Zahra in hun strijd tegen ziekte en armoede."

 

Steunactie voor het Gezin Ben Mahammed

Beste vrienden, familie en medemens,

Vandaag vragen we jullie om een bijzonder gezin in Marokko te steunen dat in een noodsituatie verkeert. Het gezin Ben Mahammed heeft onze hulp hard nodig, en samen kunnen we een wereld van verschil maken voor deze mensen die met immense uitdagingen worstelen.

Wie zijn de Ben Mahammed's?

Het gezin Ben Mahammed bestaat uit moeder Salma, haar twee kinderen, Badr en Zahra. Salma is een moedige vrouw die dagelijks vecht tegen diabetes, een ziekte die haar leven en dat van haar kinderen aanzienlijk bemoeilijkt. Haar zoon Badr zit in een rolstoel en is afhankelijk van constante zorg en ondersteuning. Zahra, de dochter, werkt hard om voor haar familie te zorgen. Ze draagt de zware last van de verantwoordelijkheid om haar moeder en broer te onderhouden, terwijl ze probeert te voldoen aan de dagelijkse behoeften van hun huishouden.

Wat is hun situatie?

De financiële situatie van het gezin is bijzonder moeilijk. Salma kan niet werken vanwege haar ziekte, en Badr’s behoeften vereisen extra kosten voor medische zorg en hulpmiddelen. Zahra doet haar uiterste best om rond te komen, maar de lasten zijn zwaar en vaak overweldigend. Ze heeft moeite om genoeg voedsel op tafel te krijgen en de rekeningen te betalen, laat staan om extra kosten te dekken voor medische behandelingen en noodzakelijke aanpassingen aan hun woning.

Waarom hebben ze hulp nodig?

Het gezin Ben Mahammed staat op het punt om zonder basisvoorzieningen te komen zitten. Zonder onze hulp zullen ze het nog moeilijker hebben om te overleven. De kosten voor medicijnen, medische behandelingen en de dagelijkse levensbehoeften blijven stijgen. Zahra kan niet alleen de kosten dragen, maar haar inzet en doorzettingsvermogen zijn niet genoeg om de groeiende schulden en verantwoordelijkheden te beheren.

Hoe kun jij helpen?

We vragen je om je hart te openen en bij te dragen aan deze steunactie. Elke donatie, groot of klein, zal direct naar het gezin Ben Mahammed gaan en hen helpen met:

  • Medische kosten voor Salma en Badr.
  • Basisbehoeften zoals voedsel, kleding en huisvesting.
  • Specifieke hulpmiddelen voor Badr’s rolstoel en aanpassingen in hun woning.

Hoe kun je bijdragen?

Je kunt doneren via deze link helpen of rechtstreeks naar

 [BE46 0017 1445 9236].  Met als betalingskenmerk “steunactie” Daarnaast waarderen we ook het delen van dit bericht binnen je netwerk om zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Samen kunnen we een verschil maken in hun leven. Laten we deze familie de hoop en steun geven die ze zo hard nodig hebben. Iedere bijdrage helpt, en elke daad van medemenselijkheid telt.

Dank jullie wel voor jullie medeleven en steun.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
1 week, 1 dag geleden gestart
139x bekeken

Actie georganiseerd door:

Bilal s

Bilal s

 

Donaties

 
Toon alle donaties
1 week, 1 dag geleden gestart
139x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog