Stichting New Chance helpt daklozen en vluchtelingen van Oekraïne

Stichting New Chance helpt daklozen en vluchtelingen van Oekraïne

Onderdak en eten bieden met trainingen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Stichting New Chance staat al jaren aan de frontlinie van de strijd tegen dakloosheid en biedt een tweede kans aan degenen die het het meest nodig hebben. Sinds 2019 hebben we talloze daklozen en oorlogsvluchtelingen geholpen met voedsel, onderdak en hoop op een nieuw begin in Nederland.

 

Maar onze missie stopt niet hier. De komende maand streven we ernaar om nog meer daklozen te ondersteunen in Nederlandse steden. We werken hard om opvanglocaties te regelen in samenwerking met gemeentes en organiseren inzamelingsacties voor voedsel en kleding. Ons toegewijde team, dat gespecialiseerd is in wet- en regelgeving met betrekking tot opvang, staat klaar om deze missie te leiden.

 

Het probleem is acuut: meer dan 30.000 mensen zijn dakloos in de buurt van onze hoofdsteden, en dit aantal blijft groeien. Stichting New Chance gelooft dat gemeentes meer moeten doen voor degenen die hun hulp het meest nodig hebben.

 

Uw steun kan een wereld van verschil maken. Door te doneren helpt u ons om meer mensen een kans te geven op een beter leven. Elk bedrag, hoe klein ook, draagt bij aan het verschil dat we kunnen maken.

 

Bezoek onze pagina op LinkedIn om meer te leren over onze missie!  Stichting New Chance LinkedIn pagina(https://www.linkedin.com/company/stichting-new-chance/)

 

Samen kunnen we een verschil maken en hoop brengen aan degenen die het nodig hebben. Dank u voor uw steun!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 07-05-2024 gestart
24x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sofia Abdi Majid Ali

Sofia Abdi Majid Ali

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 07-05-2024 gestart
24x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog