TEAM LORE INNOWALK

TEAM LORE INNOWALK
Tom Hens
Deel deze actie

Lore is een vrolijk rolstoelgebonden meisje dat via een innowalk (staprobot) dagelijks wilt bewegen en stappen. Help je mee?

355 donaties
77%
€ 21148 van € 27500 ingezameld

Hallo,

Ik ben Lore, een vrolijk meisje van bijna 10 jaar. 

Jammer genoeg ben ik geboren met spina bifida ( een open ruggetje), waardoor ik waarschijnlijk heel mijn leven in een rolstoeltje zal zitten. 

Ik ga momenteel 3 tot 4 keer in de week een uur naar de kine om de spanning in mijn benen onder controle te krijgen en daar stap- en sta-oefeningen te doen.  Dit doe ik niet altijd even graag maar toch geniet ik ervan om onder begeleiding recht te staan en stapbewegingen te kunnen maken.

Toch blijven we op zoek naar manieren om mijn beenspanning onder controle te krijgen, mijn spieren en pezen op lengte te houden, mijn heupen te stimuleren tot een goed stahouding,…

Mijn ouders zagen op internet een artikel over een toestel “de innowalk” dat ons heel interessant leek om naast de kine mij nog extra kansen te geven tot op een correcte manier bewegen, stretching te geven, stappatroon te stimuleren,….  We vroegen dan ook meteen een demo aan.  Begin juli heb ik een hele week mogen oefenen met dit toestel en het was geweldig!!!

MAAR 

Dit toestel is zeer duur en er is geen terugbetaling op!  Daarom willen we heel graag enkele acties ondernemen in de hoop dat jullie mij een klein beetje willen helpen om dit toestel aan te schaffen.

Alvast super hard bedankt

Lore

Nieuws

Collectanten

Laden...
op 30-09-21 gestart
8658x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Tom Hens

Tom Hens

355 donaties
77%
€ 21148 van € 27500 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 30-09-21 gestart
8658x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Team Lore start crowdfunding voor innowalk-toestel voor dochtertje met open rug

06 Oct 2021

Brasschaat - De nu 10-jarige Lore Hens uit Maria-ter-Heide werd totaal onverwacht geboren met een open ruggetje. Met een innowalk zou ze met de armen gestuurd kunnen stappen, maar dat toestel kost 27.000 euro en er is geen tegemoetkoming.

Gazette van Antwerpen

Team Lore start crowdfunding voor innowalk-toestel voor dochtertje met open rug

06 Oct 2021

BRASSCHAAT - De nu 10-jarige Lore Hens uit Maria-ter-Heide werd totaal onverwacht geboren met een open ruggetje. Met een innowalk zou ze met de armen gestuurd kunnen stappen, maar dat toestel kost 27.000 euro en er is geen tegemoetkoming.

Het Nieuwsblad

“Ze zou nooit iets kunnen, zeiden de dokters. Vandaag speelt Lore (10) rolstoelhandbal en piano”: crowdfunding van start voor meisje met spina bifida

06 Oct 2021

BRASSCHAAT - Hoewel dokters dachten dat Lore (10) uit Maria-ter-Heide (Brasschaat) door haar open ruggetje bij de geboorte zelfs niet zou kunnen zitten, speelt het vrolijk meisje vandaag rolstoelhandbal en gaat ze regelmatig zwemmen. Ze moet wel drie tot vier keer per week naar de kinesist. Een eigen sta- en staprobot zou haar erg kunnen helpen, al staat daar een prijskaartje van 27.000 euro tegenover. ‘Team Lore’ is daarom een crowdfunding gestart om het Innowalk-toestel te bekostigen. 

HLN

Lore (10), die allicht rest van haar leven in rolstoel moet zitten, deelt emotioneel bericht: “Mijn ouders hebben dat ontdekt”

04 Oct 2021

Lore is geboren met spina bifida ( een open ruggetje). “Ik ga momenteel 3 tot 4 keer in de week een uur naar de kine om de spanning in mijn benen onder controle te krijgen en daar stap- en sta-oefeningen te doen”, legt Lore uit. 

“Dit doe ik niet altijd even graag maar toch geniet ik ervan om onder begeleiding recht te staan en stapbewegingen te kunnen maken.”

Redactie24.be