Terminale mama wordt gedumpt door haar man.

Terminale mama wordt gedumpt door haar man.

Jonge vrouw met uitgezaaide kanker krijgt laatste klap te verwerken. Zij raakt namelijk haar laatste strohalm kwijt.

 

mijn vriendin Debby heeft een prachtig gezinnetje met haar man en een dochtertje van 3 jaar.  Dit was althans het geval tot Nieuwjaarsdag.

6 jaar geleden kwam de klap met het nieuws dat er bij haar borstkanker is vastgesteld.  Ze hebben alles in de strijd gegooid om deze verschrikkelijke ziekte te overwinnen.  Na een zwaar jaar van chemo en bestraling, leek de winst in zicht.  De kanker was verslagen volgens de dokters.

Dus ze begonnen aan een nieuw en gelukkig hoofdstuk.  Ze werd moeder van een prachtig dochtertje.  Het gezinnetje was dolgelukkig en had alle hoop aan hun kant.

Maar nu ongeveer een jaar geleden tijdens een routineonderzoek kwam de mokerslag.  De kanker was terug en heviger dan ooit.  Hij was uitgezaaid tot in haar longen en botten.  Ze is de strijd vol goede moed opnieuw aangegaan met de kennis dat ze deze keer niet kan winnen, maar ze moest en moet vechten voor haar gezin.

Maar op Nieuwjaarsdag kwam de fatale klap die zij moet verwerken.  Haar man heeft de strijd opgegeven.  Hij heeft te kennis gegeven dat hij het niet meer aankan en kiest voor zijn eigen geluk.  Hij heeft een nieuw gezinnetje gevonden.  Hij kan blijkbaar niet meer vechten en laat haar nu in de steek op het moeilijkste moment in haar leven.

Dus voor het nieuwe jaar moet zij een nieuwe woonst vinden en bovendien haar volledige behandeling (diegene haar nog rest) alleen bekostigen en doorstaan.

Kunnen jullie haar hier aub bij helpen? Elke kleine of grote donatie kan haar hierbij helpen.  Dit zou een grote steun voor haar en haar dochtertje.  Op deze manier kunnen we haar een laatste frisse start geven en eventueel een zekerheid opbouwen voor haar dochtertje.

Hartelijk bedankt alvast voor alle hulp.  Ik zal jullie regelmatig updates geven omtrent de situatie. Kunnen jullie deze zoveel mogelijk delen aub?

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 02-01-2024 gestart
127x bekeken

Actie georganiseerd door:

Iris Fräsen

Iris Fräsen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 02-01-2024 gestart
127x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog