Transgender traject, een traject naar mezelf

Transgender traject, een traject naar mezelf

Ik ben man geboren in het lichaam van een vrouw. Ik zou heel graag mezelf willen zijn maar dit traject kost te veel geld

 

Hey ik ben Sem,

Ik ben 22 jaar oud en ben geboren in het lichaam van een vrouw maar voel me al mijn hele leven lang man. Al van kinds af ben ik meer een jongen. Dit is niet zomaar iets wat ik wil maar meer een gevoel. Ik voel me man alleen zit ik in het verkeerde lichaam. Ik heb in mijn leven al heel veel meegemaakt en heb al veel traumatische ervaringen gehad. Doordat ik niet mezelf kan zijn en “anders” ben dan anderen is mijn leven nog moeilijker. Zo moeilijk dat ik er vaak aan denk om er een einde aan te maken.

Na de vele psychologische hulp heb ik terug wat hoop gevonden. De hoop dat ik mezelf kan zijn. Dit hele traject van hormonen, operaties en doktersbezoek kosten allemaal enorm veel geld. Geld dat ik zelf niet heb. Ik heb niemand in mijn omgeving die me daarmee kan helpen. Ik heb al enorm veel hulp gekregen van mijn grootmoeder die mijn eerste operatie heeft betaald, maar dit kan zij ook niet blijven doen. Ik hoop dat er mensen zijn die me kunnen en willen helpen. Zodat ik de weg naar mezelf kan afleggen, de weg naar een gelukkiger bestaan. Want ik kan niet langer in dit verkeerde lichaam blijven leven.

Alvast bedankt

Groetjes Sem

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 24-10-2022 gestart
614x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sem Cox

Sem Cox

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 24-10-2022 gestart
614x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog