Uitbreiding revalidatiecentrum Ter Linde

Uitbreiding revalidatiecentrum Ter Linde

 

Hebt u bepaalde bezorgdheden over de ontwikkeling van uw kind of ervaart u dat uw kind anders ontwikkelt dan zijn/haar leeftijdsgenoten op sociaal-emotioneel, cognitief en/of communicatief vlak?

Wij zijn een enthousiast, multidisciplinair centrum met als doel de integratie van kinderen en jongeren (van 0 tot 19 jaar) te bevorderen in alle maatschappelijke contexten. Het kind, en indien nodig het gezin, krijgen pedagogische ondersteuning op maat door een ervaren team die dezelfde doelstellingen nastreven. Deze hulpverlening wordt versterkt op ambulante wijze, wat inhoudt dat de betrokkene in de eigen omgeving blijft functioneren en ondersteuning krijgt binnen het centrum.

Onze belangrijkste en grootste waarde is dat we geloven in de ontwikkelingsmogelijkheden en de unieke eigenheid van elk kind en de omgeving. We kijken dan ook verder dan enkel de stoornis, met behoud van respect voor de culturele waarden en de privacy van de persoon.

Om nog meer kwaliteit te garanderen en onze doelgroep te verbreden, wordt een nieuw centrum gebouwd met als deadline december 2024 en integreren we kleutergroepen binnen ons centrum. Om ons van de nodige uitrusting te voorzien om kwaliteitsvol werk te kunnen leveren, zijn we op zoek naar sponsors. Bent u iemand die ondersteuning wilt bieden en mee wilt bouwen aan ons centrum, dan kan u vrijblijvend een donatie storten om ons te helpen het centrum uit te breiden en ons voor een breder doelpubliek open te stellen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11-07-2023 gestart
259x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Revalidatiecentrum Ter Linde

Revalidatiecentrum Ter Linde

Actie georganiseerd door:

Revalidatiecentrum Ter Linde

Revalidatiecentrum Ter Linde

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11-07-2023 gestart
259x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog