Veenendaal verdient een poppodium!!!

Veenendaal verdient een poppodium!!!

Steun Stichting Human Culture bij hun missie om in Veenendaal weer een plek te creëren voor een kernpopodium!

 

Beste allemaal,

Stichting Human Culture is ooit in het leven geroepen om te voorkomen dat Veenendaals enige poppodium, Escape, ter ziele zou gaan. Zoals een hoop van jullie wel zullen herinneren is er door onze stichting toendertijd alles aan gedaan om dit te voorkomen, maar is dit helaas niet gelukt.

Onze stichting is nooit opgeheven omdat we altijd nog de hoop hebben gehad dat er ooit in Veenendaal weer een kernpopodium zou komen waarbij onze expertise en ervaringen van pas zouden komen. En anno 2024 is het eindelijk zover, we zijn betrokken bij de gesprekken over een nieuw poppodium wat vorm zou moeten gaan krijgen in het nieuw te bouwen cultureel centrum, i.s.m. Theater De Lampengiet. Wij juichen dit, mits goed uitgevoerd, natuurlijk van harte toe.

Maar omdat Stichting Human Culture in afgelopen decennia een "slapende" stichting was, en er dus geen inkomsten zijn geweest, betekent dat dat onze bankrekening, die we nu nog niet hebben, want die kost geld, leeg is.

Daarnaast zouden wij graag aan Veenendaal willen tonen wat , voordat de nieuwbouw van het nieuwe culturele centrum klaar is, onze ideeën zijn over een goed lopend poppodium door een aantal activiteiten te organiseren.

Maar zoals jullie begrijpen hebben wij hiervoor wel financiële middelen nodig.  Natuurlijk zijn we  al bezig om te kijken of er subsidies los te peuteren zijn maar dat zal, mede dankzij het huidige politieke klimaat in Nederland, niet eenvoudig zijn.

Daarom willen wij jullie vragen om donateur te worden van onze stichting. Elke euro is welkom, en als het allemaal gaat draaien zoals wij voor ogen hebben dan zit er in de toekomst voor onze donateurs natuurlijk nog wel wat leuks in het vat! Laten we met z'n allen laten zien dat Veenendaal een poppodium verdient!!

Stuur uw donatie naar........

PS: Ons dagelijks bestuur bestaat op dit moment uit 2 personen en we zouden er graag 1 of 2 personen bij hebben om de boel op gang te brengen. Ook kunnen we hulp van vrijwilligers goed gebruiken! Dus draag je de Veenendaalse popcultuur een warm hart toe, schroom niet en neem contact op met Mvdg@yahoo.com of insideknowledge@hotmail.com.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
4 dagen geleden gestart
345x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Stichting Human Culture

Actie georganiseerd door:

Carel Groenen

Carel Groenen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
4 dagen geleden gestart
345x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog