Veilig kunnen ademen

Veilig kunnen ademen

Toxische erg ziekmakende stoffen in onze omgevingslucht

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Liefste lezer,

In mijn eigen huis word ik vergiftigd door Roemeense en een andere buur die mij weg willen.Zij doen dit op een erg subtiele manier door de buitenlucht rond mij met toxische gassen en chemische stoffen, minibrandjes met pure vuiligheid quasi continu doelgericht vlakbij mijn huis binnen te drijven.

Ik startte een procedure via de rechtbank en mijn verzekering,doch dit impliceert wij zijn hierdoor reeds financieel in de problemen gekomen,immers hoge dokterskosten en zware allergische reacties, astmatische aanvallen,neurologische problemen, luchtmetingen, gasdetecties, slapeloze nachten en daardoor.slaapmogelijkheden zoeken om enkele keren in de maand kunnen door te slapen, stapelen zich torenhoog op.

Er zouden camera ' s  moeten komen rondom het huis, permanente luchtmetingen en een noodwoning tot er een oplossing komt….maar dit is reeds een vol half jaar bezig en we zien het einde van de tunnel nog steeds niet…mishandeld worden door misdadigers in je eigen huisje. Ze gebruiken de best mogelijke apparatuur zoals warmtecamera. Detectie camera , gifrige gassen onder druk pesticiden, azijnzuur, acroleine…

Zelfs een deurwaarder in huis of bezoek word onmiddellijk gedetecteerd…en maakt snappen quasi onmogelijk…enkel permanente metingen en dure observaties kunnen de met hoogstwaarschijnlijke drugsgerelateerde buren snappen.

Om uit deze hel te geraken hebben we geld nodig ,de bewijslast is aan de slachtoffers….

Dank bij voorbaat om ons uit de hel te halen.

Myrjam en Bart

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20-12-2023 gestart
47x bekeken

Actie georganiseerd door:

Myrjam Vandierendonck

Myrjam Vandierendonck

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20-12-2023 gestart
47x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden