Vervanging van gestolen rolstoelbrommertje

Vervanging van gestolen rolstoelbrommertje

vervanging van een gestolen rolstoelbrommertje. Type: Batec rapid 2

 

Edit2: Waauw sniksnik zalig! ongelooflijk! De max! Nog een paar superlatieven! My faith in humanity is restored.

Edit: Wow deze actie staat 24u online en ik heb het nodige bedrag(6000€) bij elkaar. DANKUWEL IEDEREEN. Een diepe buiging aan alle mensen die mij kennen als Skinny maar minstens even diep voor zij die Kilian zeggen. De mensen die me niet kennen krijgen naast een buiging er een vreugdedansje bovenop. Om het ongelooflijke succes van deze actie te erkennen hoop ik dat er genoeg menslievendheid gaat zijn om mij een extra batterij bij te laten kopen. DANKU!:D:D:D

Hallo, ik ben Kilian Pannier. Ik ben 31 jaar oud. Toen ik 20 jaar was ben ik na een ongeval in een rolstoel terecht gekomen. In het omgaan daarmee speelt de Batec rapid 2 wheelchairscooter een grote rol qua vrijheid. Het zorgt ervoor dat mijn handicap geen grotere beperking vormt dan noodzakelijk. Dat die scooter verdwenen is uit de fietsenstalling van het station te Oostende is voor mij alsof mijn benen worden afgenomen. Ik kan nu niet alleen niet meer wandelen, mijn benen zijn gewoon gepikt. Kan je, je dat voorstellen? Op kerstavond dan nog!

Ik kan mijzelf er eenvoudig mee verplaatsen. Het zorgt ervoor dat ik niet afhankelijk ben van anderen die mij een duwtje willen geven. M.a.w. het vergroot mijn zelfstandigheid vele malen. Zo een brommertje is een onmisbaar voorwerp geworden voor mijn leven in een rolstoel.

Dit type brommertje is gemaakt met een speciaal aankoppelsysteem dat ervoor zorgt dat ik het met 1 klik kan bevestigen aan mijn rolstoel. Wanneer de handen niet altijd doen wat je vraagt zorgt dat ervoor dat deze brommer gekozen wordt boven andere die een ingewikkeld aankoppelsysteem hebben met verschillende stappen.

Om meer specificaties te bekijken. Klik door: https://batec-mobility.com/en/products/handbikes/batec-rapid-2

Eeuwige dank! Geluk! Vrolijkheid! Plezier! En nog meer dank toegewenst in de vorm van duizend knuffels en een oprechte buiging voor iedereen maar vooral voor wie onzelfzuchtig donneert!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 07-01-2022 gestart
6077x bekeken

Actie georganiseerd door:

Kilian Pannier

Kilian Pannier

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 07-01-2022 gestart
6077x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog