Vredespaal Ronse

Vredespaal Ronse

Met het plaatsen van deze Vredespaal (Peace Pole) brengen we een universele boodschap van vrede over de ganse wereld.

 

Wat is een Peace Pole?

Peace Pole (Vredespaal) is een internationaal erkend symbool voor de vredesdroom van de mensheid. Het rijst op vanuit de grond als een stil baken voor vrede op Aarde. Elke Vredespaal draagt in verschillende talen de boodschap ‘Moge Vrede zegevieren op Aarde’ en herinnert er ons aan te denken, te spreken en te handelen in de geest van vrede en harmonie.

Het aantal geplante Vredespalen, die zo een vredesnetwerk creëeren over de ganse wereld verspreid over verschillende landen, wordt momenteel geschat op meer dan 250.000 exemplaren.

Graag meer informatie? Surf naar 

https://worldpeace.org/peacepoleproject/

Waarom een Peace Pole planten ?

Een Vredespaal planten is een manier om mensen samen te brengen en bij te dragen tot het inspireren, ontwaken en verheffen van menselijke bewustzijn.  Het creëert een stilteplek voor het voeden van innerlijke vrede en het verspreiden van de universele boodschap van vrede.

Telkens een Vredespaal geplant wordt, wordt de boodschap ‘Moge de Vrede zegevieren op Aarde’ versterkt doordat mensen van verschillende culturen en overtuigingen samengebracht worden in één globaal hart voor vrede.

Waarom een Vredespaal planten in Ronse ?

We willen vanuit Ronse de vredesboodschap mee helpen uitdragen over de wereld door het meest herkende internationaal vredesymbool te plaatsen. 

We gaan deze Vredespaal omringen met een gezellige zithoek zodat elke persoon die hier passeert en even stil blijft staan, een schakel zal zijn van de vredesketting over ganse de wereld. 

Het wordt een plaats waar zwerfstenen met een vredesboodschap kunnen achtergelaten worden en weer meegenomen worden zodat de vredeszaadjes zich op een speelse wijze kunnen verspreiden in de omgeving en verdere oorden.

Door jullie bijdrage kan dit een prachtig vredesplekje worden in de Vlaamse Ardennen in België. Met een bijdrage van 20 euro kan je gratis deelnemen aan de inwijding op 15 september

Inwijding Vredespaal Ronse

Het inwijden van een Vredespaal is een uniek gebeuren waartoe jullie allen uitgenodigd worden. Meld je aan op onze facebookpagina ‘Peace Pole Ronse’ voor de laatste updates !

 

Voor de goeie organisatie horen wij graag met hoeveel mensen jullie willen aanwezig zijn. Dat kan via de contactknop rechts bovenaan bij mijn naam. 

Locatie : Kanarieberg 22, 9600 Ronse

Datum en uur: 15 september 2024 om 13.45 uur

Bijdrage / donatie : 20 €. Betaling kan ter plaatse of via de doneerknop op deze pagina. 

Programma  van de inwijding :

  • Muzikale opluistering
  • Inwijding door genodigden vanuit verschillende culturen
  • Intenties/Kiezellegging
  • Afsluiting met een drankje

Onze dankbaarheid is nu al groot voor al jullie steun en we hopen met dit project een steentje bij te dragen aan de vrede die we allen zo hard willen koesteren. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12-06-2024 gestart
51x bekeken

Actie georganiseerd door:

Veerle Jacobs

Veerle Jacobs

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12-06-2024 gestart
51x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog