Vrijheid voor Phebe

Vrijheid voor Phebe

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Lieve lezer,

Eerst en vooral wil ik je bedanken voor het lezen.

Ik ben Phebe, 18jaar en kamp al jaren met mentale problemen na langdurig misbruik. Een depressie, eetstoornis en PTSS zorgen er op dit moment voor dat leven niet mogelijk is en voelt het alsof ik dagelijks steeds dieper zak.

Ik heb dagelijks extreme angsten en herbelevingen doordat ik telkens met de plaats van mijn misbruik geconfronteerd word.

Ik ben op zoek naar een plaatsje voor mezelf, een plaats waar ik weer kan leren leven met minder angsten, een plaats waar ik me veilig kan voelen, zonder afhankelijk te zijn van andere personen.

Helaas zijn de mogelijkheden momenteel beperkt, door de verschillende soorten therapie, medicatiekosten, opnamekosten die het financieel gewoon niet mogelijk maken voor me om een kleine woonplaats te kopen en ook nog wekelijk de kosten te betalen voor therapie.

Door het mentaal en psychisch lijden is het voor mij niet meer mogelijk om te gaan werken of om te studeren. Hoe graag ik het ook zou willen.

Ik wil weer kunnen voelen hoe het is om te dromen, om veiligheid en vrijheid te ervaren en daarbij zou een eigen huisje enorm kunnen helpen.

Ik kan het momenteel niet alleen financieren wat er ook voor zorgt dat ik momenteel niet verder kan helen.

Ik hoop dat jullie een beetje kunnen helpen, kleine beetjes kunnen een groter geheel maken... Mocht je geen bijdrage kunnen leveren, dan zou je me ook kunnen helpen om deze actie te delen.

Alvast enorm bedankt!

Veel liefs,

Phebe

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 03-01-2024 gestart
164x bekeken

Actie georganiseerd door:

Phebe Bracke

Phebe Bracke

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 03-01-2024 gestart
164x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden