Wie helpt Elodie redden

Wie helpt Elodie redden
Katrien Demoor

Elodie ons dochtertje vaan 10 heeft een zeldzame lever ziekte en kan in Belgie niet geholpen worden

 

Beste vrienden, familie en medemensen,

Ik richt me tot jullie met een dringend verzoek en een zwaar gemoed. Mijn geliefde 10-jarige dochtertje, Elodie, staat voor een levensbepalende uitdaging. Ze heeft een uiterst kostbare behandeling nodig die momenteel niet beschikbaar is in België.

Elodie heeft een ernstige leveraandoening, en de enige kans op genezing ligt in een gespecialiseerde behandeling in de Verenigde Staten. De medicatiekuur die zij moet ondergaan, duurt een maand en kost naar schatting $15,000. Helaas wordt deze behandeling niet gedekt door enige verzekering, en zonder deze ingreep liggen Elodie's overlevingskansen op slechts 30 procent.

Ons gezin staat voor een financiële uitdaging die we niet alleen aankunnen. Daarom vraag ik jullie om hulp. Elk bedrag dat je kunt bijdragen, hoe klein ook, brengt ons een stap dichter bij het redden van Elodie's leven.

We hebben een inzamelingsactie opgezet op deze site waar je veilig en eenvoudig een donatie kunt doen

Als je niet in de positie bent om financieel bij te dragen, begrijpen we dat volkomen. In plaats daarvan vragen we om dit bericht te delen op sociale media en met anderen die mogelijk willen helpen.

Elke gedachte, elk gebed, en elke bijdrage worden enorm gewaardeerd. Laten we samen een verschil maken en Elodie de kans geven op een gezond leven.

Met oprechte dankbaarheid,

Katrien 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13-11-2023 gestart
195x bekeken

Actie georganiseerd door:

Katrien Demoor

Katrien Demoor

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13-11-2023 gestart
195x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog