♡Wie wil ons helpen en bijdragen aan onze mooiste dag ?♡

♡Wie wil ons helpen en bijdragen aan onze mooiste dag ?♡

Het is hartverwarmend om de goedheid van de mensheid via deze weg te mogen aanschouwen♡

 

Wij zijn twee heel gewone simpele mensen.  Hardwerkend voor het huis inorde te krijgen en een warme thuis te creëren, een warme thuis dat we beide nooit hebben gehad. 

We werken beide 6/7 dagen van smorgens tot savonds waardoor we elkaar amper zien. Maar dit maakt onze liefde net zo sterk. We werken elk op een apart, maar toch samen, voor hetzelfde doel♡ onze toekomst. 

Een toekomst waarin we het beter willen doen als dat we zelf hebben gehad, een toekomst waarin we onze liefde kunnen delen met een kindje. 

We dromen ervan om elkaar het ja woord te geven. En het is onze kinderdroom (zoals bij vele) om er een groot feest van te maken en onze liefde te delen met alle aanwezigen. 

Echter gaan al onze centjes naar het huis dat we verbouwen. We kunnen beide niet meer werken als dat we momenteel doen. Onze spaarboek zit in 4 muren met een dak zoals we het altijd zeggen. We kunnen onze toekomst niet verder zetten zonder de nodige spaarcentjes te hebben. 

Nadat ik al deze hartverwarmende steunacties online zag, dacht ik, waarom wagen wij onze kans niet om onze droom te realiseren.  Dankzij deze site heb ik de goedheid van de mensen ingezien, in deze harde verzuurde wereld. 

Jullie zijn fantastisch! Net als alle mensen die de moed hebben verzameld om een steunactie op poten te zetten.  

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 06-01-2024 gestart
138x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jolien Jolien

Jolien Jolien

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 06-01-2024 gestart
138x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog