Winkel in nood!

Winkel in nood!
Deel deze actie via:

Onze partner heeft gebruik gemaakt van onze naam en eiste onrealistische dingen. Waardoor wij verplicht moesten vertrekken.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

ik ben imad, 28 jaar.  De reden waarom ik deze actie opstart is voor mijn vader. Hij heeft 30 jaar in de vleessector gewerkt en had toen een baas die van hem profiteerde vanwege zijn naam. Hij verkocht vleeswaren aan vrienden en familie waardoor hij steeds meer bekend werdt in onze regio. Ik zelf heb een mooi project meegemaakt waardoor ik een flinke boterham mee heb verdient. Dit project had een duur van 2,5 jaar. (2019 - 2021). Ik vondt het erg voor mijn vader dat hij 16 uren per dag werkte voor een baas die het niet verdiende, dus als oplossing had ik voor hem een winkeltje geopend.ik heb mijn inkomen van 2 jaar volledig gegeven aan mijn vader ( € 80.000). we hebben een samenwerking gedaan met een grote turkse supermarkt.

de eerste maanden gingen zeer vlot, we hadden genoeg om mijn vader een loon uit te schrijven en betaalde onze schulden stuk voor stuk af. TOT het moment onze partner de supermarkt wou verkopen. deze is in 2021 overgenomen door een grotere supermarkt Keten. Namen worden liever niet genoemd om anoniem te blijven en geen problemen op te wekken. Alweer werdt de nieuwe eigenaar op de hoogte gebracht van onze naam en ons klantenbestand. sinds die dag ging alles achteruit. De nieuwe eigenaar hervulde nooit tijdig zijn Voorraad en of ververste zijn groenten en fruit. En er werd zeer weinig aandacht besteed aan hun winkel waardoor wij natuurlijk ook de klap van voelen. na een paar maand begonnen de door te hebben dat ze deze supermarkt gebruikte voor witwaspraktijken. Waardoor de huisbaas van het pand ons voor waarschuwde om zo snel mogelijk weg te gaan van deze mensen. zo gezegd zo gedaan. De winst die we dat jaar hadden was meteen weg en nog meer schulden gecreëerd. Het pand dat we nu huren is wel groter met heel veel mogelijkheden. We draaien er nu al 4 maand maar ik kon mezelf of mijn vader nog steedz niet uitbetalen en het inkomen dekt net niet de kosten.  Daarom kwam ik op dit platform, ik wil niet dat ik alles zou verliezen wat ik voor mijn vader heb gedaan. Dus vraag ik om hulp. 
Hoe ga ik tewerk met het ingezamelde bedrag?

we hebben genoeg plaats om naast de slagerij een supermarkt en bakker toe te voegen. Dit gaat ons ongeveer een €70000 kosten. En €30000 aan renovatiekosten en inrichting.  
 

Waarom heb ik €150.000 gevraagd?

ik reken een extra 50% van het bedrag om de schulden te betalen om de boetes en bijkomende kosten te vermijden vanwege betalingen die we niet meer konden aflossen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 15-12-2022 gestart
163x bekeken

Actie georganiseerd door:

Imad Ghazi

Imad Ghazi

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 15-12-2022 gestart
163x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog