Ycare

Ycare
Macks Praamstra

Ik wil graag mijn ervaringsdeskundigheid inzetten in een zorg project voor en door deelnemers

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ik zoek donaties om een plek te bemachtigen om te wonen en te werken. Ik heb al vele zorg trajecten doorlopen maar overal ervaar ik geen begeleiding van het personeel maar belemmering in het behalen van mijn doelen. 

Ik ben er al jaren mee bezig in mijn hoofd maar door omstandigheden kan ik niet bij een bank lenen, ik ben door tijdreizigers tijdens een hypomane fase bezocht waarin politieke ambities op mijn pad kwamen naast een eigen zorgproject willen starten, ik dacht dat die stel lui gezonden waren door hogere machten en die mij zouden helpen maar helaas bleek het tegendeel werkelijkheid te zijn, ze hebben een zakelijke overeenkomst niet nageleefd en hebben mijn bank gegevens misbruikt waar ik persoonlijk aansprakelijk voor ben gehouden en nu nog 4 jaar een EVA notering heb.

 

Ook ben ik uitvinder en zou graag hier ook de ruimte en de mogelijkheden voor willen realiseren en daar een dagbesteding van willen mogelijk maken voor gelijk gestemden. De politie neemt mijn aangifte niet op van het schenden van mijn intellectuele eigendomsrechten van de videodeurbel die 1800 miljoen dollar heeft opgebracht, maar nu zoals het lijkt is opgehouden met het door ontwikkelen omdat die partij nu onroerend goed ergens verkoopt, wat een uitvinder die makelaar!?

 

1 van mijn uitvindingen is ook lasers op de maan plaatsen waardoor mij de tijd / temperatuur en datum op mooie wijze altijd bijdehand hebben maar ook voor eventueel andere bewoners van het universum een teken van leven is.

 

Ik heb al een aantal potentiele deelnemers voor Ycare zodat er zorg naar inzicht kan worden afgenomen en de rekeningen kunnen worden betaald, nu alleen nog de basis om vanuit daar nog grotere doelen te starten want het is niet alleen de psychiatrie die kraakt.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10-07-2023 gestart
82x bekeken

Actie georganiseerd door:

Macks Praamstra

Macks Praamstra

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10-07-2023 gestart
82x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog