Autisme Antwerpen zoekt geld voor voortbestaan praatgroepen

Autisme Antwerpen zoekt geld voor voortbestaan praatgroepen

Autisme Antwerpen is op zoek naar geld om de praatgroepen ouders van kinderen met autisme te blijven organiseren.

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Autisme Antwerpen is een feitelijke vereniging opgestart door ouders met ervaringen en interesse in autismespectrumstoornissen. Wij zijn beschikbaar voor ouders, familieleden van kinderen en jongeren met de diagnose autisme met een normale begaafdheid.

Wij organiseren praatgroepen die toegankelijk zijn voor iedereen zowel met als zonder ervaring in het autismespectrum en waarbij rust en begrip een belangrijk aspect is. Het is belangrijk dat mensen na een activiteit met een goed gevoel weer naar huis gaan en energie hebben opgedaan om verder te doen zoals ze bezig zijn en/of met nieuwe tips aan de slag kunnen gaan. 

Op dit moment is er een praatgroep in Stabroek en Wilrijk. 

Het is voor ons ook belangrijk dat de omgeving tips en tricks bekomt om beter om te gaan met de dagdagelijkse omgang met autisme. We willen een open houding met beroepskrachten (leerkrachten, hulpverlening, ... ) waarbij men kan doorverwijzen tijdens of op het einde van een hulpverlening naar onze vereniging waarbij we een stukje een hulp kunnen bieden in de aanvaarding van de diagnose bij de omgeving.

Een belangrijk aspect daarbij is dat onze praatgroep gratis is voor iedereen die langskomt. Dit zodat iedereen met geld of zonder geld een plek heeft om tot rust te komen en de zorgen van thuis even kan loslaten. 

Hiervoor is geld nodig om de zaal en drank te kunnen betalen zodat dit mogelijk kan blijven gemaakt worden. Steunt u ons ook? 

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 24/08/2024
Viewed 24x

Fundraiser organised for:

Autisme Antwerpen

Praatgroepen voor ouders van kinderen en jongeren met autisme

Fundraiser organised by:

Greet Leemans

Greet Leemans

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Donations

 
Show all donations
Started on 24/08/2024
Viewed 24x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog