Droomreis Japan

Droomreis Japan

Sinds kort heeft Florus te horen gekregen dat hij lijdt aan een zeldzame oogziekte. Een droom van hem is een reis naar Japan.

 

Lieve familie, vrienden en kennissen,

Zoals jullie weten heeft Florus sinds kort een zeldzame oogziekte welke zijn zicht beïnvloedt, of wellicht helemaal kan verdwijnen. Er is nog veel onduidelijkheid over deze ziekte, een genezing bestaat niet. De onzekerheid die deze ziekte met zich meebrengt lijkt ons als vrienden ontzettend zwaar. 

Ondanks deze uitdaging heeft Florus één ultieme droom: een rondreis door Japan. En vooral dit land met eigen ogen zien.

Wij zetten deze crowdfunding op als steuntje in de rug, omdat wij vinden dat Florus en Annelot dit in deze moeilijke tijd wel kunnen gebruiken en wij hen een positief lichtpuntje willen geven. Samen kunnen we ervoor zorgen dat hun reis naar Japan een realiteit wordt. Elke bijdrage, hoe klein dan ook, brengt hen dichterbij deze onvergetelijke reis. Zelf sparen ze ook mee, maar dit gaat nog niet erg snel. Hoe sneller ze deze reis kunnen maken, hoe beter, gezien de onzekerheid van deze oogziekte en hoe snel dit zich ontwikkelt.

Wanneer Florus en Annelot deze reis gaan maken, zullen ze dit bijhouden in Polarsteps om iedereen op de hoogte te houden met foto's en verhalen.

Helpen jullie mee met het sparen van de rondreis door Japan?

Bedankt voor jullie steun!

Groetjes, het ‘Clubje Ontspoord' (vriendengroep Annelot & Florus)

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 29/12/2023
Viewed 1310x

Fundraiser organised by:

Cheverny Dijk

Cheverny Dijk

 

Donations

 
Show all donations
Started on 29/12/2023
Viewed 1310x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Wish Travel
Report abuse