Gestolen ontspanningsmoment

Gestolen ontspanningsmoment

Help jij mij terug aan mijn ontspanningsmoment?

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Hoi allen,

Vorige maand is voor mij een van de zovele tegenslagen gebeurd. Door medische redenen zit ik al een gehele tijd thuis waar ik eigenlijk het huis niet door kan verlaten.

Ik ben gedurende de dag en nacht ontzettend moe en actief bezig zijn is voor mij nog ontzettend moeilijk en vraagt veel energie. Om me toch bezig te houden spendeerde ik mijn tijd regelmatig op procreate. Het maken van wenskaarten voor vrienden en familie is iets wat me laat ontspannen. Maar ook lijnportretten deed ik ontzettend graag. 
Toen ik vorige maand voor een ingreep naar het ziekenhuis moest had ik mijn ipad meegenomen om me van de stress wat af te helpen. Tijdens de ingreep deed mijn vriend alles in de locker maar na de ingreep had ik de verpleegster gevraagd om de ipad te geven. Kort hierna moet ik vermoedelijk door nog wat narcose terug in slaap gevallen zijn. Wanneer mijn vriend op de kamer kwam was het al te laat. De ipad, het pencil, alles weg. 

Al de hele maand proberen we waar kan te kijken hoe en wanneer het mogelijk is een nieuw exemplaar aan te kopen. Ik mis het ontzettend. Helaas met de stijgende energieprijzen etc is dit niet meteen mogelijk.
Dit is onze laatste hoop. Ieder klein centje dat jullie kwijt kunnen betekend de wereld voor mij. Dit houdt in dat elke euro eentje dichterbij is naar een ontspanningsmoment.
 

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 16/07/2022
Viewed 399x

Fundraiser organised by:

Hélène Schelfhout

Hélène Schelfhout

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Donations

 
Show all donations
Started on 16/07/2022
Viewed 399x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog