Gestolen ontspanningsmoment

Gestolen ontspanningsmoment

Help jij mij terug aan mijn ontspanningsmoment?

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hoi allen,

Vorige maand is voor mij een van de zovele tegenslagen gebeurd. Door medische redenen zit ik al een gehele tijd thuis waar ik eigenlijk het huis niet door kan verlaten.

Ik ben gedurende de dag en nacht ontzettend moe en actief bezig zijn is voor mij nog ontzettend moeilijk en vraagt veel energie. Om me toch bezig te houden spendeerde ik mijn tijd regelmatig op procreate. Het maken van wenskaarten voor vrienden en familie is iets wat me laat ontspannen. Maar ook lijnportretten deed ik ontzettend graag. 
Toen ik vorige maand voor een ingreep naar het ziekenhuis moest had ik mijn ipad meegenomen om me van de stress wat af te helpen. Tijdens de ingreep deed mijn vriend alles in de locker maar na de ingreep had ik de verpleegster gevraagd om de ipad te geven. Kort hierna moet ik vermoedelijk door nog wat narcose terug in slaap gevallen zijn. Wanneer mijn vriend op de kamer kwam was het al te laat. De ipad, het pencil, alles weg. 

Al de hele maand proberen we waar kan te kijken hoe en wanneer het mogelijk is een nieuw exemplaar aan te kopen. Ik mis het ontzettend. Helaas met de stijgende energieprijzen etc is dit niet meteen mogelijk.
Dit is onze laatste hoop. Ieder klein centje dat jullie kwijt kunnen betekend de wereld voor mij. Dit houdt in dat elke euro eentje dichterbij is naar een ontspanningsmoment.
 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16-07-2022 gestart
388x bekeken

Actie georganiseerd door:

Hélène Schelfhout

Hélène Schelfhout

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16-07-2022 gestart
388x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog