Help Mij, Ilse, Mijn Leven Terug te vinden met Een Hulphond

Help Mij, Ilse, Mijn Leven Terug te vinden met Een Hulphond

Geld ophalen voor de training van een hulphond

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Beste lezers, 

Vandaag wil ik mijn verhaal met jullie delen. Mijn naam is Ilse (24 jaar) en ik vecht al jaren elke dag tegen de zware last van depressie, angststoornissen en een eetstoornis. 

Voor mij betekent dit dat ik vaak dagen heb waarop ik nauwelijks uit bed kan komen, me verloren en geïsoleerd voel, en worstel met negatieve gedachten en veel angsten. 

Ik heb ontdekt dat een hulphond een enorme positieve invloed kan hebben op mijn dagelijks leven. Een hulphond kan me gezelschap bieden, me kalmeren tijdens paniekaanvallen, me herinneren aan het nemen van medicijnen, en zelfs helpen bij het behouden van een gezond eetpatroon. Een hulphond kan me niet alleen praktische ondersteuning bieden, maar ook kracht geven om door te gaan. 

Helaas zijn de kosten voor het trainen en onderhouden van een hulphond aanzienlijk. Tot nu toe wijzen de meeste zorgverzekeraars een aanvraag voor een psychosociale hulphond direct af. Het opleiden van een hulphond kan duizenden euro's kosten, en dit is een bedrag dat mijn familie en ik op dit moment niet volledig kunnen dragen.

Daarom doe ik een beroep op jullie steun om mij te helpen de hulphond te krijgen die mijn leven kan veranderen. 

Mijn doel is om €10.000 op te halen, wat de kosten deels dekt voor de training van de hulphond, voeding en andere noodzakelijke uitgaven voor het eerste jaar. Elke donatie, groot of klein, brengt me een stap dichter bij het realiseren van deze droom. 

Enorm bedankt, 

Ilse

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 01/08/2024
Viewed 13x

Fundraiser organised by:

Ilse Kloosterman

Ilse Kloosterman

 

Donate Be the first to support this fundraiser!

Donations

 
Show all donations
Started on 01/08/2024
Viewed 13x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Care Medical Wish
Report abuse