Hope for Fay

Hope for Fay
Jolien Van Noten

Ik ben Fay en ik ga helaas een dure operatie tegemoet willen jullie me een pootje helpen?

 

Hallo iedereen! 

Ik ben Fay, ik ben een jaartje oud en ik heb een heel rugzakje bij… Een tijdje terug hebben ze hebben me op straat gedumpt en achter gelaten… Ik snap nog steeds niet goed waarom… Ik ben nog zo braaf en lief, ik zou echt niemand kwaad doen! Liefst vanal kom ik dicht tegen je aanliggen voor een heleboel kusjes knuffels! Maar helaas staat het lot niet aan mijn kant… Ik ben geboren met een waterhoofdje! Dankzij een lieve mevrouw ben ik nu bij mijn huidig baasje en ze is zo lief! Hier heb ik ook 1 grote broer en 2 grotere zusjes waarmee ik kan knuffelen en spelen! Dit zou ik het liefst de hele dag willen doen, maar helaas heb ik echt erge pijn, ben ik te snel uitgeput, en kruip ik weg voor alles… De dierenarts zegt dat dit komt door mijn waterhoofdje… De symptomen worden steeds erger en erger, en dus is er een grote kans dat ik een operatie moet krijgen… Het is niet zo maar een operatie, maar een hele speciale operatie die door een speciale dokter gedaan moet worden! Alleen kost zo een operatie al gauw veel geld zonder de scans, medicijntjes,… Ook mijn medicatie voor de pijntjes en vitamines die ik nu extra moet krijgen blijven maar hopen centjes kosten! Maar misschien kunnen jullie mij een pootje helpen? Elk centje zou mij al een pootje verder helpen naar een gezond en vrolijk leven waar ik met m'n broertje en zusjes kan blijven spelen zonder pijn!

 

UPDATE: 

Ik heb mijn scan gehad… En we hebben de helft van de scan al gekregen aan donaties! Ze zeggen dat ik een wonder katje ben! Maar helaas niet in de positieve zin… Helaas staat het nu 100% vast dat ik de operatie moet krijgen, ze schatten dat de operatie rond de 3000 euro zal kosten… Kunnen jullie een pootje helpen?

UPDATE: 

Het is zo ver! De operatie staat gepland! Het vocht zit tot in mijn nekje en het kan echt niet langer meer wachten… Elke donatie helpt en elk kaarsje dat jullie voor me branden ook! Duimen jullie mee???

Voor meer informatie kan je altijd een berichtje sturen naar mijn mama & papa!

 

Veel likjes en knuffels,

Fay

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 20/12/2021
Viewed 2332x

Fundraiser organised by:

Jolien Van Noten

Jolien Van Noten

 

Donations

 
Show all donations
Started on 20/12/2021
Viewed 2332x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Animals Wish
Report abuse