Hulp kosten juridische procedure na medische fout

Hulp kosten juridische procedure na medische fout
Pascale van der Bruggen

Ik ben slachtoffer van een medische fout en wil graag een expertise arts aanstellen om mij te begeleiden bij de procedure

 
€0 raised

In September 2015 werd ik geopereerd aan endometriose. Bij deze operatie is er iets mis gegaan waardoor ik  volledig invalide ben geworden .

Tijdens de operatie die met de laser werd uitgevoerd is per ongeluk mijn darm en urineleider geraakt. Waarop ik na thuiskomst enorme complicaties heb ontwikkeld namelijk een recto-vaginale fistel en mijn urineleider die voor een heel stuk is afgestorven. Met als  gevolg dat ik nog 10 zware bijkomstige operaties heb ondergaan om de schade te proberen herstellen, wat helaas niet volledig is gelukt. 

Ik heb een  stoma gekregen, er werd een stuk darm verwijderd, mijn blaas is verplaatst moeten worden en de urineleider ingekort en terug geplaatst en tenslotte werd een neurostimulator ingeplant omdat mijn blaas na alle ingrepen verlamd bleek te zijn en ik daardoor volledig incontinent ben geworden.

In 2018 heb ik via het fonds voor medische ongevallen een dossier aangemaakt om een schadevergoeding te kunnen bekomen van de betrokken arts. Dit heb ik pas in 2018 kunnen doen omdat dan de volledige schade pas bekend was en toen bleek dat ik nooit meer zou kunnen werken. Dus volledig op invaliditeit terecht ben gekomen

Deze procedure bleef maar aanslepen waardoor ik uiteindelijk een advocaat hem moeten aanstellen om er wat beweging in te krijgen. 

Dat is nu gelukt en ik krijg binnenkort op 8 Juni een expertise onderzoek bij 2 artsen die moeten uitmaken of er een fout is gebeurd en of ik recht heb op schadevergoeding. Mijn advocaat Meester Buelens van Konsilio letselschade advocaten is overtuigd dat ik recht heb omdat blijkt dat er te weinig onderzoeken voordien hebben plaatsgevonden en ik onvoldoende ben ingelicht en begeleid. 

Deze artsen waar ik binnenkort naartoe moet  werken natuurlijk voor de verzekering dus niet in mijn voordeel. Iedereen weet dat een verzekering alles uit de kast zal halen om niet te moeten betalen. Daarom kreeg ik de raad van mijn advocaat om zelf ook een expertise arts aan te stellen die mij zal verdedigen en die over de nodige medische expertise beschikt om dit te doen. 

Die arts heb ik ondertussen gevonden maar daar zijn natuurlijk behoorlijke kosten aan verbonden. Geld wat ik jammer genoeg niet heb. 

Ik heb de begeleiding van deze arts echt nodig omdat ik anders geen kans maak tegen de artsen van de verzekering. 

Al mijn spaargeld is ondertussen volledig opgebruikt om deze periode van loonverlies en alle medische kosten ten gevolge van de misgelopen operatie te dekken.

Daarom heb ik besloten deze actie op te starten om zo de kosten van de arts te kunnen dekken. 

Alle steun , hoe klein ook is hartelijk welkom. 

U mag mij altijd contacteren bij vragen 

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 03/05/2021

Fundraiser organised by:

Pascale van der Bruggen

Pascale van der Bruggen

 
€0 raised

Donations

 
Show all donations
Started on 03/05/2021
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Medical Legal
Report abuse