Hulphond Flip heeft hulp nodig!

Hulphond Flip heeft hulp nodig!

Flip’s opleiding duurt nog een half jaar, maar het geld is bijna op! Kunt u ons helpen?

 

Hallo! Ik ben Daisy, 18 jaar en ik heb autisme en een angststoornis. Dit belemmert mij erg in mijn dagelijks leven. Daarom heb ik Flip, mijn psychosociale hulphond die mij helpt met paniek en overprikkeling.

Ik heb Flip nu net iets meer dan een jaar, en zijn hulp heeft mijn leven gigantisch verandert. Voordat ik hem had durfde ik het huis totaal niet uit zonder een paniekaanval te krijgen, en was het probleem zo erg dat ik de hele middelbare school gemist heb en jarenlang therapie voor angststoornis moest hebben waarbij ik zelfs 7 maanden opgenomen moest worden. Dit hielp allemaal niet. Maar nu, dankzij Flip, heb ik mijn leven weer terug. Ik ben begonnen aan een middelbare schoolopleiding, en ga ik regelmatig weer op stap buitenshuis, en heb weer een fijn groepje vrienden.

Wij zijn hiervoor zelfs in het lokale nieuws geweest, (hier te zien: https://www.gelderlander.nl/apeldoorn/flip-veranderde-het-duistere-leven-van-daisy-ik-kom-eindelijk-weer-buiten~a412d801/), en geïnterviewd voor de documentaire Een Helpende Poot (hier te zien: https://youtu.be/x28LJRqZytA). 

Er is echter een probleem. Een hulphondenopleiding is duur, en dit kan ik niet allemaal zelf betalen. Toen ik met de opleiding begon, had ik een andere crowdfunding opgezet en hier een goed beginbedrag van € 1.600 mee opgehaald. Helaas haalde de crowdfunding na dat goeie begin niks meer op, en moest ik de rest uit eigen zak betalen – en nu begint dat geld op te raken.

Ik verwacht dat Flips opleiding nog 6-8 maanden zal duren, waar ik dus in totaal € 2.500,- voor nodig zal hebben. 

Daarom zou ik het gigantisch waarderen als u bij zou kunnen dragen aan deze steunactie door geld te doneren of het met anderen te delen!

Groetjes van Daisy & een pootje van Flip.


P.S. Om het delen van deze steunactie makkelijker te maken, zal ik een flyer bijvoegen in de updates-sectie. Mocht u die willen uitprinten en bijvoorbeeld in een lokaal dorpshuis of supermarkt ophangen, dan zou dat echt gigantisch helpen.

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 14/07/2024
Viewed 658x

Fundraiser organised by:

Daisy van der Haar

Daisy van der Haar

 

Donations

 
Show all donations
Started on 14/07/2024
Viewed 658x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Care Animals Education
Report abuse