Milo (3 jaar) heeft AML. Zijn wens: Universal Studios

Milo strijdt tegen Acute Myeloïde Leukemie. Hij heeft één grote droom: Shrek in het écht zien.

 
€0 raised

8 augustus 2021 is ons lachebekje geboren. Mandy, Geordy en Milo vormden een jong, leuk gezinnetje. Hun wens voor een tweede kindje was groot. 2 jaar later werd broertje Maeson geboren. Nu is hun gezinnetje compleet.  

25 maart 2024 kregen Geordy en Mandy het verdrietige nieuws dat hun zoontje Milo leukemie heeft. Hun wereld stortte in. Uiteindelijk bleek het ook nog om Acute Myeloïde Leukemie te gaan. Hij zal komend half jaar veel in het Prinses Maxima ziekenhuis zijn, aangezien hij alle chemo's daar moet krijgen. Hoewel Milo de negatieve effecten beleefd van de chemo, is hij een echte bikkel.  

De toekomst is onzeker, daarom zouden zij heel graag een mooie vakantie willen. Hun grootste droom is dan ook, als Milo genezen is, om naar Universal Studios in Orlando te gaan. Hij is een enorme fan van Shrek, Spiderman en Jurassic. 

Na veel kosten te moeten maken in het ziekenhuis, hebben ze nog een lange weg te gaan om dit geld bij elkaar te krijgen. Ze kunnen alle financiële hulp gebruiken tijdens het traject en voor hun droom.  

Graag willen wij hun een handje helpen, zodat ze iets hebben om naar uit te kijken 🩵

Deze actie is opgezet door de peettantie van Milo, zus van de papa. We gunnen het ze zo 🫶🏻

Updates

Loading...
Started on 23/06/2024
Viewed 33x

Collector for this fundraiser:

Rianne Kisters

Rianne Kisters

 
€0 raised

Donations

 
Show all donations
Started on 23/06/2024
Viewed 33x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Family Wish Travel
Report abuse