POP-UP Wantij'24- dialoog tussen natuur en mens

POP-UP Wantij'24- dialoog tussen natuur en mens

Openluchtexpositie van opkomend talent op het snijvlak van kunst, onderzoek en duurzaamheid

 
€0 raised

Word jij een meemaker?

Steun de dialoog tussen natuur en mens

Na het onverwacht grote succes van POP-UP Wantij in 2023, zijn wij, Stichting Makerscollectief Buro Grenzeloos, met veel enthousiasme begonnen aan de voorbereidingen voor de tweede editie van deze unieke openluchtexpositie, die op 26 oktober 2024 plaatsvindt. Dit jaar met een andere invalshoek.

Het Wantijbad in Dordrecht, met zijn iconische ligging in de natuur en aan de oevers van het Wantij, vormt opnieuw het decor voor deze expositie.

 

Waar we vorig jaar de nadruk legden op het samenbrengen van Dordtse kunstenaars en het herwaarderen van deze bijzondere locatie, richten we ons dit jaar op het aantrekken van opkomend talent dat durft te spreken over een van de meest urgente thema’s van onze tijd: 

klimaatverandering en de impact daarvan op toekomstige generaties.

POP-UP Wantij '24 zoekt antwoorden op vragen als: Hoe kunnen we ons gedrag veranderen om de natuur als gelijkwaardig te beschouwen? Wat is er nodig om een evenwichtige relatie met onze leefomgeving te bereiken? En hoe kunnen we bredere bewustwording creëren rondom deze cruciale kwesties?

Om deze vragen te beantwoorden, streven we naar een divers palet van opkomend talent, ongeacht achtergrond of opleidingsniveau. We nodigen zowel professionele kunstenaars van verschillende disciplines als onderzoekers en wetenschappers uit om de dialoog tussen natuur en mens aan te gaan.

Met een mix van talentvolle deelnemers, geselecteerd via onze Open Call, die onder de aandacht wordt gebracht bij onderwijsinstellingen, buurthuizen, creatieve werkplaatsen en landelijke en regionale culturele en duurzame organisaties, bieden we een platform aan zowel autodidacten als academisch geschoolde makers, wetenschappers en onderzoekers.

Dit stelt ons in staat niet alleen kunst te presenteren, maar ook een diepere verbinding te leggen tussen kunst, wetenschap, het publiek en de samenleving.

Om van POP-UP Wantij '24 een succes te maken, hebben we jouw steun nodig!

Als mecenas, partner of sponsor draag je bij aan de realisatie van dit unieke evenement, dat de kracht heeft om mensen te verwonderen, inspireren en aan te zetten tot nadenken over een duurzame toekomst.

Of het nu in de vorm van een financiële bijdrage, het delen van kennis, materialen of je netwerk is, samen maken we het mogelijk om deze opkomende talenten een podium te bieden en een bredere bewustwording te creëren.

Word jij een meemaker?

Steun ons via een financiële donatie.

Wil je op een andere manier bijdragen of aansluiten bij Stichting Buro Grenzeloos voor andere projecten?
Stuur een mail naar info@burogrenzeloos.nl.

Stuur een mailtje naar info@burogrenzeloos.nl

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Started on 03/09/2024
Viewed 540x

Fundraiser organised by:

Tessa Smal

Tessa Smal

 
€0 raised

Donations

 
Show all donations
Started on 03/09/2024
Viewed 540x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog