Red Kapsalon GiGi van faillissement door coronamaatregelen

Red Kapsalon GiGi van faillissement door coronamaatregelen
Share this fundraiser

Jarenlang hard gewerkt, nu bijna failliet dankzij kabinet Rutte. Wij vragen uw steun.

156 donations
€ 4753 raised

Jarenlang vanuit passie en liefde gewerkt om een prachtzaak neer te zetten. Kapsalon GiGi, een begrip in Brunssum (Noord) en omstreken. 

Dit hebben zij altijd gedaan met succes en plezier! Kletsend, adviserend en vooral heel hard werkend dag in dag uit. Wat hadden ze het voor elkaar! Een situatie waar mijn zus minder kon gaan werken, omdat zij moeder werd en mama haar vaste oma middag kreeg. 

Ineens stond Corona voor de deur. Maar.. Alles komt toch goed?! Je denkt een goed pensioen te hebben en iets moois voor je dochter achter te laten.. Inmiddels... Spaargeld voor de zaak te verbouwen en reserves zijn op. Wat als de zaak waar al hun liefde en passie in zit er over twee maanden niet meer is? De overheid laat lijken alsof ze steun bieden, maar in realiteit worden er nog geen 0%!! van de kosten gedekt, wie houdt dat vol?! 

Wij willen een oproep doen aan al onze klanten, familie, vrienden, kennissen of wie dan ook die op financieel gebied IETS kan missen. Alle beetjes helpen en we hopen hier samen doorheen te komen. Mijn hart breekt als ik de zaak van mijn moeder en zusje ten onder zou zien gaan waar zij zoveel jaren bloed, zweet en tranen in hebben gestoken! 

Nogmaals, elke euro telt. Met een donatie van 5 euro zouden wij al heel blij zijn! 

Updates

Loading...

Collectors

Loading...
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog

Fundraiser organised by:

Gino  Friedrich

Gino Friedrich

156 donations
€ 4753 raised

Donations

 
Show all donations
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog