Tanja collects for: Save Tante Betsy

Save Tante Betsy
Tanja van Achterberg

Het water staat ons aan de lippen, we hebben geen geld meer voor het voorfinancieren van een nieuwe collectie.

 
€0 raised

Lieve mensen, 

Hier een verdrietige en zeer ongeruste Tante Betsy, geen happiness in a dress, maar happiness in stress.

Het water staat ons aan de lippen, we hebben geen geld om de voorfinanciering te doen van een nieuwe collectie. Stoffen liggen klaar, het atelier heeft tijd vrij gemaakt, dus we kunnen in wezen zo vlammen. We hebben alles, de ideeën, de know how en de mensen en de kanalen en  logistiek. Het enige wat nu niet meer hebben zijn de financiële middelen, omdat we afgelopen 2 jaar achterstanden hebben opgelopen door de energie crisis en daarmee het veranderde consumentengedrag. Prijzen zijn omhoog gegaan en mensen hebben minder te besteden, dus wachten ze tot de sale.

Anders dan veel grote merken hebben wij geen investeerder of geldschieter achter ons staan en moeten wij ons eigen broekie ophouden. Dat broekie zakt nu af, het lukt ff niet. Wat veel stress, verdriet en frustratie oplevert.

Ik ben 18 jaar geleden het merk begonnen en langzaam aan is het bekender, groter en een volwassen bedrijf geworden. Er is personeel gekomen, mijn man Marc is in de zaak gekomen en we hebben in de afgelopen veel mensen blij kunnen maken met mijn kleurrijke ontwerpen. Er zitten zoveel mooie dingen en items in de pipeline, het zal eeuwig jammer zijn als we ter ziele gaan, want dan terug komen is geen optie meer.

Wat ik zo mooi vind aan “mijn” Tante Betsy klanten, is de saamhorigheid, community gevoel. En het zijn natuurlijk ook prachtige mensen, kleurrijk, uniek, eigenwijs en origineel. Tante Betsy dames zijn gewoon de leukste! En soms ook een heer of een het, het maakt niet uit, Tante is er voor iedereen. Lieve, lieve mensen, willen jullie ons uit de brand helpen? We willen toch geen prullen aan uit verweggistan die je voor een prikkie van ver weg laat komen? Dat is toch niet de bedoeling?

Zonder jullie is er geen Tante Betsy meer. We zijn jullie eeuwig dankbaar als jullie ons willen supporten met een donatie. Als we 200.000,- zouden kunnen ophalen, kunnen we weer verder.  We trekken uit alle donateurs 1 winnares/of winnaar die samen met mij een item (jurk, pak, jas, jumpsuit) mag ontwerpen die we in productie laten gaan, natuurlijk ook vernoemd naar de ontwerper in kwestie.

Lieve lieve mensen, help ons, dat vragen we uit de grond van ons hart.

Lieve groet Alisa Sprikkelman

Marc ter Veldhuis en team Tante Betsy

Updates

Loading...
Started on 13/04/2024
Viewed 18x

Fundraiser organised for:

Tante Betsy

Tante Betsy

Collector for this fundraiser:

Tanja van Achterberg

Tanja van Achterberg

 
€0 raised

Donations

 
Show all donations
Started on 13/04/2024
Viewed 18x
Website widget
Add a widget of this fundraiser to a website or blog
 
Other fundraisers in: Corona Debt Business
Report abuse